Een lijst met groepsleden exporteren

Als je bent ingelogd op een werk- of schoolaccount, zie je mogelijk andere opties. Neem contact op met je beheerder voor meer informatie.

Je kunt een csv-bestand downloaden met een lijst van de groepsleden en hun e-mailadressen. Deze lijst kun je vervolgens in een spreadsheet laden om het groepslidmaatschap te beheren, het aantal leden te tellen of de groep onder te verdelen in kleinere groepen.

Als je een lijst van groepsleden wilt exporteren, moet je lid zijn van de groep en het recht 'Wie kan leden beheren' hebben. Als je e-mailadressen van leden wilt bekijken, moet je het recht 'Wie kan de e-mailadressen van leden zien?' hebben.

1. Log in bij Google Groepen.
  2. Klik op de naam van een groep.
  3. Klik links op Leden.
  4. Klik boven de lijst op Lijst exporteren .