Eksportér en liste over gruppemedlemmer

Hvis du er logget ind på en arbejds- eller skolekonto, ser du muligvis nogle andre valgmuligheder. Kontakt din administrator for at få flere oplysninger.

Du kan downloade en CSV-fil med en liste over dine gruppemedlemmer og deres mailadresser. Du kan indlæse listen i et regneark for at administrere gruppemedlemskab, tælle medlemmer eller organisere mindre grupper inden for din gruppe.

Du skal være medlem af gruppen og have tilladelsen Hvem kan administrere medlemmer for at eksportere en liste over gruppemedlemmer. Du skal have tilladelsen Kan se medlemmernes mailadresser for at se medlemmernes mailadresser.

1. Log ind på Google Grupper.
  2. Klik på navnet på en gruppe.
  3. Klik på Medlemmer til venstre.
  4. Klik på Eksportér liste  over listen.