Lås samtaler

Hvis du er logget på en jobb- eller skolekonto, kan det hende du ser andre alternativer. For å finne ut mer, kontakt administratoren din.

Krever tillatelsen «Hvem kan moderere innhold?».

Når du låser en samtale, blokkerer du alle svar på innlegg og annen aktivitet i den.

Lås en ny samtale

1. Logg på Google Grupper.
  2. Klikk på navnet på en gruppe.
  3. Velg et alternativ:
    • Hvis gruppen ikke inneholder noen samtaler, klikker du på start en samtale!.
    • Hvis du vil starte en ny diskusjonstråd, klikker du på Ny samtale øverst til venstre.
  4. Klikk på Lås samtalen  til høyre for emnet.

Lås en eksisterende samtale

1. Logg på Google Grupper.
  2. Klikk på navnet på en gruppe.
  3. Velg et alternativ:
    • For å låse én enkelt samtale, klikk på samtalen.
    • For å merke flere samtaler, hold markøren over hver samtaleog derettermerk av i boksen ved navnet på personen som la ut innlegget.
  4. Øverst til høyre klikker du på Lås samtalen .