Keskustelujen lukitseminen

Jos olet kirjautunut työpaikan tai oppilaitoksen tilille, saatat nähdä erilaisia vaihtoehtoja. Kysy lisätietoja järjestelmänvalvojaltasi.

Ketkä voivat valvoa sisältöä ‑käyttöoikeus tarvitaan.

Kun lukitset keskustelun, estät kaikki vastaukset postauksiin ja muun toiminnan kyseisessä keskustelussa.

Uuden keskustelun lukitseminen

1. Kirjaudu sisään Google Ryhmiin.
  2. Klikkaa ryhmän nimeä.
  3. Valitse vaihtoehto:
    • Jos ryhmässä ei ole keskusteluja, klikkaa Aloita keskustelu.
    • Jos haluat aloittaa uuden keskusteluketjun, valitse vasemmasta yläkulmasta Uusi keskustelu.
  4. Klikkaa aiheen oikealta puolelta Lukitse keskustelu .

Aiemmin luodun keskustelun lukitseminen

1. Kirjaudu sisään Google Ryhmiin.
  2. Klikkaa ryhmän nimeä.
  3. Valitse vaihtoehto:
    • Yhden keskustelun lukitseminen: Klikkaa keskustelua.
    • Useamman keskustelun lukitseminen: Osoita jokaista keskusteluaja sittenvalitse valintaruutu postaajan nimen kohdalta.
  4. Valitse oikeasta yläkulmasta Lukitse keskustelu .