Lås samtaler

Hvis du er logget ind på en arbejds- eller skolekonto, ser du muligvis nogle andre valgmuligheder. Kontakt din administrator for at få flere oplysninger.

Kræver tilladelsen Hvem kan moderere indhold.

Når du låser en samtale, blokerer du alle svar på opslag og anden aktivitet i den.

Lås en ny samtale

1. Log ind på Google Grupper.
  2. Klik på navnet på en gruppe.
  3. Vælg en mulighed:
    • Klik på Start en samtale, hvis der ikke er nogen samtaler i gruppen.
    • Hvis du vil starte en ny diskussionstråd, skal du klikke på Ny samtale øverst til venstre.
  4. Klik på Lås samtale "" til højre for emnet.

Lås en eksisterende samtale

1. Log ind på Google Grupper.
  2. Klik på navnet på en gruppe.
  3. Vælg en mulighed:
    • Sådan låser du en enkelt samtale: Klik på samtalen.
    • Sådan låser du flere samtaler: Hold markøren over hver samtale og derefter markér afkrydsningsfeltet ud for afsenderens navn.
  4. Klik på Lås samtale "" øverst til højre.