Bloquejar converses

Si heu iniciat la sessió en un compte de la feina o d'un centre educatiu, les opcions que veieu poden ser diferents. Per obtenir més informació, contacteu amb el vostre administrador.

Requereix el permís Qui pot moderar el contingut.

Quan bloquegeu una conversa, també es bloquegen totes les respostes a les publicacions i les altres activitats relacionades.

Bloquejar una conversa nova

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Feu clic al nom d'un grup.
  3. Trieu una opció:
    • Si no hi ha cap conversa al grup, feu clic a Inicia una conversa.
    • Per iniciar una conversa nova, feu clic a Conversa nova a la part superior esquerra.
  4. A la dreta de l'assumpte, feu clic a Bloqueja la conversa .

Bloquejar una conversa ja creada

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Feu clic al nom d'un grup.
  3. Trieu una opció:
    • Per bloquejar una sola conversa, feu clic a la conversa.
    • Per bloquejar diverses converses, col·loqueu el cursor a sobre de cada conversa and then marqueu la casella que hi ha al costat del nom de l'autor de la publicació.
  4. A la part superior dreta, feu clic a Bloqueja la conversa .
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda