Endre visningsnavn eller e-postadresse

Hvis du er logget på en jobb- eller skolekonto, kan det hende du ser andre alternativer. For å finne ut mer, kontakt administratoren din.

Du kan endre visningsnavn, bilde, e-postadresse og hvor ofte du får e-post fra gruppen.

1. Logg på Google Grupper.
  2. Klikk på navnet på en gruppe.
  3. Klikk på Mitt medlemskap-innstillinger til venstre.
  4. Velg innstillingene du vil ha.

Vær oppmerksom på dette:

• Feltet for visningsnavnet og avmerkingsboksen for tilknytning av Google-kontoen din er aktivert eller deaktivert basert på gruppens innstillinger i Personvern for medlemmer.
    • Hvis Hver e-post er valgt under Abonnement, er boksen for e-postoppdateringer merket av automatisk.
  5. Klikk på Lagre endringer.