Uw weergavenaam of e-mailadres wijzigen

Als je bent ingelogd op een werk- of schoolaccount, zie je mogelijk andere opties. Neem contact op met je beheerder voor meer informatie.

U kunt uw weergavenaam, foto en e-mailadres wijzigen, en instellen hoe vaak u e-mail van de groep wilt krijgen. Als u de naam of het e-mailadres van uw voorkeur wijzigt in Google Groepen, wordt deze wijziging niet doorgevoerd in andere Google Workspace-producten (zoals Gmail en Google Chat). In plaats daarvan wordt uw primaire naam of e-mailadres getoond.

1. Log in bij Google Groepen.
  2. Klik op de naam van een groep.
  3. Klik aan de linkerkant op Mijn lidmaatschapsinstellingen.
  4. Kies uw instellingen.

Houd hier rekening mee:

• Het veld voor de weergavenaam en het selectievakje om uw Google-account te koppelen, zijn in- of uitgeschakeld, afhankelijk van de privacyinstellingen voor leden van de groep.
    • Als het veld Abonnement is ingesteld op Je ontvangt een e-mail voor elk bericht, is het vakje voor e-mailupdates automatisch aangevinkt.
  5. Klik op Wijzigingen opslaan.