Skift dit viste navn eller din mailadresse

Hvis du er logget ind på en arbejds- eller skolekonto, ser du muligvis nogle andre valgmuligheder. Kontakt din administrator for at få flere oplysninger.

Du kan ændre dit viste navn, dit billede, din mailadresse, og hvor ofte du vil have mail fra gruppen.

1. Log ind på Google Grupper.
  2. Klik på navnet på en gruppe.
  3. Klik på Indstillinger for mit medlemskab til venstre.
  4. Vælg dine indstillinger.

Vær opmærksom på følgende:

• Feltet for dit viste navn og afkrydsningsfeltet for tilknytning af din Google-konto aktiveres eller deaktiveres i overensstemmelse med gruppens indstillinger for beskyttelse af medlemmernes personlige oplysninger.
    • Hvis feltet Abonnement er indstillet til Hver mail, markeres afkrydsningsfeltet for mailopdateringer automatisk.
  5. Klik på Gem ændringer.