Canviar el nom de visualització o l'adreça electrònica

Si heu iniciat la sessió en un compte de la feina o d'un centre educatiu, les opcions que veieu poden ser diferents. Per obtenir més informació, contacteu amb el vostre administrador.

Podeu canviar el vostre nom de visualització, la foto, l'adreça electrònica i la freqüència amb què rebeu correus electrònics del grup.

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Feu clic al nom d'un grup.
  3. A l'esquerra, feu clic a La meva configuració de subscripció.
  4. Trieu la configuració que vulgueu.

Tingueu en compte el següent:

• El camp del vostre nom de visualització i la casella de selecció per enllaçar el vostre Compte de Google estan activats o desactivats en funció de la configuració de privadesa dels membres del vostre grup.
    • Si el camp Subscripció s'ha definit com a Cada correu electrònic, la casella d'actualitzacions del correu electrònic es marca automàticament.
  5. Feu clic a Desa els canvis.