Blockera personer från en grupp

Om du är inloggad på ett jobb- eller skolkonto kan alternativen som visas skilja sig. Kontakta din administratör om du vill veta mer.

Du kan blockera personer från en grupp för att förhindra att de deltar i gruppen. När du blockerar en person från en grupp kan personen se och söka efter den gruppen, men kan inte läggas till eller bjudas in att gå med såvida inte du tar bort blockeringen.

Blockera personer från en grupp

Kräver behörigheten Vem kan hantera medlemmar.

1. Logga in på Google Grupper.
  2. Klicka på namnet på en grupp.
  3. Så här blockerar du en befintlig medlem:
    1. Klicka på Medlemmar till vänster.
    2. Peka på ett medlemsnamn och markera rutan.
    3. Klicka på Blockera medlem .
  4. Så här blockerar du icke-medlemmar:
    1. Klicka på Personerföljt avBlockerade användare på den vänstra panelen.
    2. Ange namn eller e-postadresser i fältet Blockera användare följt avklicka på Blockera användare.

Visa blockerade användare eller ta bort blockering för användare

Kräver behörigheten Vem kan hantera medlemmar.

1. Logga in på Google Grupper.
  2. Klicka på namnet på en grupp.
  3. Klicka på Personerföljt avBlockerade användare på den vänstra panelen.
  4. Välj ett alternativ:
    • Om du vill ta bort blockeringen av en användare klickar du på Ta bort blockering av användare   i användarrutan till höger.
    • Om du vill ta bort blockeringen av flera användare markerar du rutan bredvid användarenföljt avöver listan till höger, klicka på  Ta bort blockering av användare  .