Porttikiellon antaminen ryhmään

Jos olet kirjautunut työpaikan tai oppilaitoksen tilille, saatat nähdä erilaisia vaihtoehtoja. Kysy lisätietoja järjestelmänvalvojaltasi.

Voit antaa ihmisille porttikiellon ryhmään, jos haluat estää heitä osallistumasta ryhmän toimintaan. Kun annat jollekulle porttikiellon ryhmään, hän voi nähdä ryhmän ja hakea sitä, mutta häntä ei voi lisätä tai kutsua ryhmään ellet poista porttikieltoa.

Porttikiellon antaminen ryhmään

Ketkä voivat ylläpitää jäseniä ‑käyttöoikeus tarvitaan.

1. Kirjaudu sisään Google Ryhmiin.
  2. Klikkaa ryhmän nimeä.
  3. Porttikiellon antaminen nykyiselle jäsenelle:
    1. Valitse vasemmalta Jäsenet.
    2. Osoita jäsenen nimeä ja valitse valintaruutu.
    3. Klikkaa Anna jäsenelle porttikielto .
  4. Porttikiellon antaminen henkilölle, joka ei ole jäsen:
    1. Valitse vasemmasta paneelista Henkilötja sittenEstetyt käyttäjät.
    2. Lisää nimet tai sähköpostiosoitteet Anna käyttäjille porttikielto ‑kenttäänja sittenvalitse Anna käyttäjille porttikielto.

Porttikiellon saaneiden käyttäjien katsominen tai porttikiellon poistaminen

Ketkä voivat ylläpitää jäseniä ‑käyttöoikeus tarvitaan.

1. Kirjaudu sisään Google Ryhmiin.
  2. Klikkaa ryhmän nimeä.
  3. Valitse vasemmasta paneelista Henkilötja sittenEstetyt käyttäjät.
  4. Valitse haluamasi vaihtoehto:
    • Jos haluat poistaa porttikiellon yhdeltä käyttäjältä, klikkaa kyseisen käyttäjän kohdalta oikealta Poista käyttäjän porttikielto .
    • Jos haluat poistaa porttikiellon useilta käyttäjiltä, merkitse kyseisten käyttäjien valintaruudutja sittenklikkaa luettelon yläpuolelta oikealta  Poista käyttäjän porttikielto  .