Excloure persones d'un grup

Si heu iniciat la sessió en un compte de la feina o d'un centre educatiu, les opcions que veieu poden ser diferents. Per obtenir més informació, contacteu amb el vostre administrador.

Podeu excloure persones d'un grup per evitar que hi participin. Quan ho feu, la persona en qüestió pot veure o cercar el grup, però no s'hi pot afegir ni pot rebre una invitació per unir-s'hi tret que la readmeteu.

Excloure persones d'un grup

Requereix el permís Qui pot gestionar els membres.

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Feu clic al nom d'un grup.
  3. Per excloure algú que ja és membre, feu el següent:
    1. A l'esquerra, feu clic a Membres.
    2. Col·loqueu el cursor a sobre del nom d'un membre i marqueu la casella.
    3. Feu clic a Exclou el membre .
  4. Per excloure persones que no són membres:
    1. Al tauler esquerre, feu clic a Persones i, a continuació, Usuaris exclosos.
    2. Al camp Exclou usuaris, introduïu noms o adreces electròniques i després feu clic a Exclou usuaris.

Consultar o readmetre usuaris exclosos

Requereix el permís Qui pot gestionar els membres.

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Feu clic al nom d'un grup.
  3. Al tauler esquerre, feu clic a Persones i, a continuació, Usuaris exclosos.
  4. Trieu una opció:
    • Per readmetre un usuari, a l'entrada corresponent que hi ha a la dreta, feu clic a Readmet l'usuari .
    • Per readmetre diversos usuaris, marqueu la casella que hi ha al costat i després a sobre de la llista de la dreta, feu clic a Readmet l'usuari .
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
Aplicacions de Google
true
Cerca al Centre d'ajuda