Visa olästa meddelanden

Om du är inloggad på ett jobb- eller skolkonto kan alternativen som visas skilja sig. Kontakta din administratör om du vill veta mer.

Ställ in ett filter i e-postklienten om du vill se antalet olästa meddelanden för en grupp.

Om Google Groups for Business har aktiverats och du vill se antalet olästa meddelanden för en grupp måste prenumerationsalternativet vara inställt på Varje e-post. Öppna Visa och redigera medlemskapsinställningar.

Här är exempel på instruktioner för Gmail.

1. Skapa ett filter i Gmail.
    I sökfältet anger du gruppens e-postadress på raden Till.
  2. När du har klickat på Skapa filter:
    1. Markera rutan Tillämpa etiketten.
    2. Bredvid Välj etikett klickar du på nedåtpilen ""följt avNy etikett.
    3. I det första fältet anger du gruppens namn.
      Du kan lämna de andra alternativen tomma.
    4. Klicka på Skapa.

Din grupp visas nu som en mapp på den vänstra panelen. När meddelanden kommer till gruppen visas antalet olästa meddelanden bredvid mappen.