Katso lukemattomat viestit

Jos olet kirjautunut työpaikan tai oppilaitoksen tilille, saatat nähdä erilaisia vaihtoehtoja. Kysy lisätietoja järjestelmänvalvojaltasi.

Jos haluat nähdä ryhmän lukemattomien viestien määrän, ota suodatin käyttöön sähköpostiohjelmassasi.

Jos Groups for Business on käytössä ja haluat nähdä ryhmän lukemattomien viestien määrän, muuta tilausasetukseksi Kaikki sähköpostit. Tutustu jäsenasetusten katselemiseen ja muokkaamiseen.

Nämä esimerkkiohjeet ovat Gmailille.

1. Luo suodatin Gmailissa.
    Lisää hakukentän Kohteeseen-riville ryhmän sähköpostiosoite.
  2. Kun olet klikannut Luo suodatin, tee näin:
    1. Valitse Käytä tunnistetta ‑valintaruutu.
    2. Klikkaa Valitse tunniste ‑kohdan vieressä olevaa alanuolta ja sittenUusi tunniste.
    3. Lisää ensimmäiseen kenttään ryhmän nimi.
      Voit jättää muut valinnat tyhjiksi.
    4. Valitse Luo.

Ryhmäsi näkyy nyt vasemmassa paneelissa kansiona. Kun ryhmään tulee viestejä, lukemattomien viestien määrä näkyy kansion vieressä.