Veure els missatges no llegits

Si heu iniciat la sessió en un compte de la feina o d'un centre educatiu, les opcions que veieu poden ser diferents. Per obtenir més informació, contacteu amb el vostre administrador.

Per veure el nombre de missatges no llegits d'un grup, configureu un filtre al vostre client de correu electrònic.

Si Google Groups for Business està activat, per veure el nombre de missatges no llegits d'un grup, l'opció de subscripció s'ha de definir com a Cada correu electrònic. Visiteu l'article sobre com podeu consultar i editar la configuració de subscripció.

A continuació trobareu les instruccions per a Gmail a mode d'exemple.

1. A Gmail, creeu un filtre.
    Al camp de cerca, introduïu l'adreça electrònica del grup a la línia Per a.
  2. Després de fer clic a Crea un filtre:
    1. Marqueu la casella Aplica l'etiqueta.
    2. Al costat de Tria una etiqueta, feu clic a la fletxa avall  and then Etiqueta nova.
    3. Al primer camp, introduïu el nom del grup.
      Podeu deixar les altres opcions en blanc.
    4. Feu clic a Crea.

Ara, el grup es mostra com una carpeta al tauler esquerre. A mesura que arribin missatges al grup, el nombre de missatges no llegits es mostrarà al costat de la carpeta.