Lägg upp grafik, foton och videor

Om du är inloggad på ett jobb- eller skolkonto kan alternativen som visas skilja sig. Kontakta din administratör om du vill veta mer.

Du kan bifoga filer som grafik, foton och videor i alla meddelanden du lägger upp. Du kan även infoga ett foto direkt i meddelandet.

Bifoga en fil eller infoga ett foto

1. Skapa eller svara på en konversation. Se Skapa och svara på inlägg.
  2. Välj ett alternativ i formateringsfältet längst ned:
    • Bifoga en fil genom att klicka på Lägg till bilaga  .
    • Om du vill ta med ett foto – klicka på Infoga fotobilaga Infoga bild.
  3. Klicka på Bläddra i rutan Välj ett objekt som visas.
  4. Leta reda på filen eller fototföljt avklicka på Öppna.