Legg ut grafikk, bilder og videoer

Hvis du er logget på en jobb- eller skolekonto, kan det hende du ser andre alternativer. For å finne ut mer, kontakt administratoren din.

Du kan legge ved filer som grafikk, bilder og videoer i alle meldinger du legger ut. Du kan også sette inn bilder direkte i meldinger.

Legg ved filer eller sett inn bilder

1. Opprett eller svar på samtaler. Se Opprett og svar på innlegg.
  2. Velg et alternativ i formateringslinjen nederst i meldingen:
    • For å legge ved en fil, klikk på Legg til vedlegg  .
    • For å ta med et bilde, klikk på Sett inn bildevedlegg Sett inn bilde.
  3. I Velg et element-boksen som vises, klikker du på Bla gjennom.
  4. Finn ønsket fil eller bildeog deretterklikk på Åpne.