Grafiikan, kuvien ja videoiden postaaminen

Jos olet kirjautunut työpaikan tai oppilaitoksen tilille, saatat nähdä erilaisia vaihtoehtoja. Kysy lisätietoja järjestelmänvalvojaltasi.

Voit liittää grafiikkaa, kuvia, videoita tai muita vastaavia tiedostoja mihin tahansa postaamaasi viestiin. Voit myös lisätä kuvan suoraan viestiisi.

Tiedoston liittäminen tai kuvan lisääminen

1. Luo keskustelu tai vastaa siihen. Katso Postauksien luominen ja niihin vastaaminen.
  2. Valitse viestinäkymän alareunan muotoilupalkista haluamasi vaihtoehto:
    • Jos haluat liittää tiedoston, valitse Lisää liitetiedosto  .
    • Jos haluat lisätä kuvan, valitse Lisää kuvaliite Lisää kuva.
  3. Valitse avautuvasta Valitse kohde ‑ikkunasta Selaa.
  4. Etsi haluamasi tiedosto tai kuvaja sittenvalitse Avaa.