Send grafik, billeder og videoer

Hvis du er logget ind på en arbejds- eller skolekonto, ser du muligvis nogle andre valgmuligheder. Kontakt din administrator for at få flere oplysninger.

Du kan vedhæfte filer som f.eks. grafik, billeder og videoer i alle dine beskeder. Du kan også indsætte et billede direkte i din besked.

Vedhæft en fil, eller indsæt et billede

1. Opret eller besvar en samtale. Gå til Opret og svar på indlæg.
  2. I din besked skal du vælge en valgmulighed på formateringsbjælken nederst:
    • Du kan vedhæfte en fil ved at klikke på Tilføj vedhæftet fil .
    • Du kan medtage et billede ved at klikke på Indsæt billede som vedhæftet fil Indsæt billede.
  3. Klik på Gennemse i feltet Vælg et element, der vises.
  4. Find din fil eller dit billede og derefter klik på Åbn.