Hantera dina prenumerationer och globala inställningar

Om du är inloggad på ett jobb- eller skolkonto kan alternativen som visas skilja sig. Kontakta din administratör om du vill veta mer.

I Google Grupper avgör dina prenumerationsinställningar om och hur du får e-post från grupper. Med globala inställningar kan du välja om du vill ta emot aviseringar och inbjudningar, ändra visningsspråk och kontrollera din avvisningsstatus.

Hantera dina prenumerationer

1. Logga in på Google Grupper.
  2. Klicka på nedåtpilen i kolumnen Prenumeration för önskad grupp .
  3. Välj bland följande:
    • Varje e-postmeddelande – meddelanden skickas individuellt när de läggs upp i gruppen.
    • Sammanfattning – upp till 25 fullständiga meddelanden kombineras till enskilda e-postmeddelanden och skickas dagligen.
    • Förkortad – sammanfattningar av upp till 150 meddelanden kombineras till enskilda e-postmeddelanden och skickas dagligen.
    • Inga e-postmeddelanden – meddelanden från gruppen skickas inte.

Om du vill få förkortade sammanfattningar eller sammanfattningar av en grupps meddelanden måste du aktivera konversationshistorik för gruppen.

Hantera dina globala inställningar

1. Logga in på Google Grupper.
  2. Klicka på Inställningar följt avGlobala inställningar uppe till höger.
  3. Granska eller ändra dina inställningar:
    • Inställningar för Lägg till/bjud in – tillåt att gruppansvariga bjuder in dig att gå med i gruppen, lägger till dig direkt eller båda.
    • Aviseringar–Få en avisering om någon tilldelar en konversation till dig.
    • Visningsspråk – Klicka på länken och välj ett standardspråk för att visa alla Google-kontotjänster, inklusive Grupper.
    • Avvisningsstatus – se om din e-postadress flaggas som tecken på att meddelanden som skickats till dig avvisas. I så fall klickar du på länken för att radera avvisningsstatusen.
  4. Klicka på Spara.