Je abonnementen en algemene instellingen beheren

Als je bent ingelogd op een werk- of schoolaccount, zie je mogelijk andere opties. Neem contact op met je beheerder voor meer informatie.

In Google Groepen bepalen je abonnementsinstellingen of en hoe je e-mails van groepen krijgt. In de algemene instellingen kun je aangeven of je meldingen en uitnodigingen wilt krijgen, de weergavetaal wijzigen en de bouncestatus controleren.

Je abonnementen beheren

1. Log in bij Google Groepen.
  2. Klik bij de gewenste groep in de kolom Abonnement op de pijl-omlaag .
  3. Kies uit de volgende opties:
    • Een e-mail voor elk bericht: berichten worden afzonderlijk gestuurd zodra ze in de groep worden gepost.
    • Samenvatting: er worden maximaal 25 volledige berichten in 1 e-mail samengevoegd en dagelijks gestuurd.
    • Beknopt: er worden overzichten van maximaal 150 berichten in 1 e-mail samengevoegd en dagelijks gestuurd.
    • Geen e-mail: er worden geen berichten van de groep gestuurd.

Als je een beknopt overzicht of een samenvatting van de berichten in een groep wilt krijgen, zet je gespreksgeschiedenis aan voor de groep.

Je algemene instellingen beheren

1. Log in bij Google Groepen.
  2. Klik rechtsboven op Instellingen  en danAlgemene instellingen.
  3. Bekijk of wijzig de instellingen:
    • Toevoegings-/uitnodigingsinstellingen: Sta groepseigenaren of -beheerders toe om je uit te nodigen voor hun groepen, om je rechtstreeks toe te voegen of beide.
    • Meldingen: Ontvang een melding als iemand een gesprek aan je toewijst.
    • Weergavetaal: Klik op de link om een standaardtaal te selecteren waarin al je Google-accountservices worden weergegeven, waaronder Groepen.
    • Terugsturen-status: Controleer of je e-mailadres is gemarkeerd om aan te geven dat berichten die naar jou zijn verzonden, worden teruggestuurd. Als dit het geval is, klik je op de link om deze status te verwijderen.
  4. Klik op Opslaan.