Tilausten ja yleisten asetusten ylläpito

Jos olet kirjautunut työpaikan tai oppilaitoksen tilille, saatat nähdä erilaisia vaihtoehtoja. Kysy lisätietoja järjestelmänvalvojaltasi.

Google Ryhmissä tilausasetuksesi määrittävät, saatko sähköpostia ryhmiltä. Yleisten asetusten kautta voit valita, saatko ilmoituksia ja kutsuja, muuttaa näyttökieltä sekä tarkistaa palautumisen tilan.

Tilausten ylläpito

1. Kirjaudu sisään Google Ryhmiin.
  2. Klikkaa haluamasi ryhmän Tilaus-sarakkeesta alanuolta .
  3. Valitse jokin seuraavista vaihtoehdoista:
    • Jokainen sähköposti: Viestit lähetetään yksitellen sitä mukaa kun niitä julkaistaan ryhmässä.
    • Tiivistelmä: Enintään 25 kokonaista viestiä yhdistetään yhteen sähköpostiin ja lähetetään päivittäin.
    • Lyhennetty: Enintään 150 viestin yhteenvedot koostetaan yhdeksi sähköpostiksi ja lähetetään päivittäin.
    • Ei sähköpostia: Ryhmän viestejä ei lähetetä.

Jos haluat saada ryhmän viesteistä lyhennettyjä yhteenvetoja tai tiivistelmiä, ryhmän keskusteluhistorian on oltava päällä.

Yleisten asetusten ylläpito

1. Kirjaudu sisään Google Ryhmiin.
  2. Valitse oikeasta yläkulmasta Asetukset ja sittenYleiset asetukset.
  3. Tarkista asetuksesi tai muuta niitä:
    • Lisäys-/kutsuasetukset: Salli ryhmien omistajien ja hallinnoijien kutsua sinut ryhmäänsä, lisätä sinut suoraan tai molempia.
    • Ilmoitukset: Saat ilmoituksen, jos joku osoittaa keskustelun sinulle.
    • Näyttökieli: Kun klikkaat linkkiä, voit valita oletuskielen, jolla Ryhmät ja kaikki muut Google-tilisi palvelut näytetään.
    • Palautumisen tila: Katso, onko sähköpostiosoitteeseesi lisätty merkintä siitä, että sinulle lähetetyt viestit palautuvat takaisin. Jos näin on, poista palautumistila klikkaamalla linkkiä.
  4. Valitse Tallenna.