Administrer dine abonnementer og globale indstillinger

Hvis du er logget ind på en arbejds- eller skolekonto, ser du muligvis nogle andre valgmuligheder. Kontakt din administrator for at få flere oplysninger.

I Google Grupper afgør dine abonnementsindstillinger, om du modtager mails fra grupper, og hvordan du modtager dem. Med globale indstillinger kan du vælge, om du vil modtage notifikationer og invitationer, ændre dit visningssprog og tjekke din afvisningstilstand.

Administrer dine abonnementer

1. Log ind på Google Grupper.
  2. Klik på pil ned i kolonnen Abonnement for den ønskede gruppe.
  3. Vælg mellem følgende:
    • Individuelle mails: Indlæg sendes individuelt, når de opslås i gruppen.
    • Oversigt: Op til 25 komplette indlæg samles i en mail og sendes én gang dagligt.
    • Forkortet: Sammenfatninger af op til 150 indlæg samles i en mail og sendes én gang dagligt.
    • Ingen mails: Indlæg fra gruppen sendes ikke.

Hvis du vil modtage sammenfatninger eller oversigter over en gruppes indlæg, skal du aktivere samtalehistorik for gruppen.

Administrer dine globale indstillinger

1. Log ind på Google Grupper.
  2. Øverst til højre skal du klikke på Indstillinger og såIndstillinger.
  3. Se eller rediger dine indstillinger:
    • Indstillinger for tilføj/inviter: Tillad, at gruppeejere og -administratorer kan invitere dig til deres gruppe, tilføje dig direkte eller begge dele.
    • Notifikationer: Få besked, hvis nogen tildeler dig en samtale.
    • Visningssprog: Klik på linket for at vælge et standardsprog, som skal anvendes i alle dine Google-kontotjenester, herunder Grupper.
    • Afvisningstilstand: Se, om din mailadresse er rapporteret, så meddelelser, der sendes til dig, afvises. Hvis det er tilfældet, kan du klikke på linket for at fjerne afvisningstilstanden.
  4. Klik på Gem.