Merk grupper og meldinger som favoritter

Hvis du er logget på en jobb- eller skolekonto, kan det hende du ser andre alternativer. For å finne ut mer, kontakt administratoren din.

Du kan merke grupper og meldinger som favoritter for å gjøre dem enkle å finne. Favorittgrupper og -samtaler vises i hver sine lister i navigasjonspanelet til venstre. Du kan også ordne favorittgruppene dine i mapper.

Når du merker et element som favoritt, vises det som favoritt kun i kontoen din. Det vises ikke som favoritt for noen andre.

Merk grupper og meldinger som favoritter

1. Logg på Google Grupper.
  2. Velg et alternativ for å merke en gruppe som favoritt:
    • Klikk på stjernen lengst til høyre for gruppeoppføringen.
    • Klikk på en gruppeog deretterklikk på stjernen til venstre for gruppenavnet.

Gruppen blir lagt til i Favoritter-listen din i menyen til venstre. Hvis du bruker Grupper med flere domener, vises gruppen til venstre under domenenavnet den tilhører.

3. Velg et alternativ for å fjerne en gruppe fra Favoritter-listen:
    • Klikk på stjernen lengst til høyre for gruppeoppføringen.
    • Klikk på en gruppeog deretterklikk på stjernen til venstre for gruppenavnet.
    • Klikk på Favorittgrupper eller domenenavnet i panelet til venstre. Hold markøren over gruppenavnetog deretter klikk på Merog deretterOpphev merkingen av gruppen som favoritt.
  4. Slik merker du en melding som favoritt:
    1. Klikk på gruppen som inneholder meldingen.
    2. I panelet til venstre klikker du på Samtalerog derettervelg et alternativ:
      • Klikk på stjernen lengst til høyre for en samtaleoppføring. Da merkes den nyeste meldingen i samtalen som favoritt.
      • Klikk på en samtaleog deretterklikk på stjernen lengst til høyre i en melding.

Samtalen som inneholder meldingen, blir lagt til i listen over stjernemerkede samtaler i menyen til venstre.

5. Slik opphever du merkingen av en melding eller samtale som favoritt:
    1. Klikk på gruppen som inneholder meldingen.
    2. I panelet til venstre klikker du på Samtalerog derettervelg et alternativ:
      • Klikk på stjernen lengst til høyre for en samtaleoppføring. Da oppheves favorittmerkingen av alle meldingene i samtalen, og samtalen fjernes fra listen over stjernemerkede samtaler.
      • Klikk på en samtaleog deretterklikk på stjernen lengst til høyre i en melding. Da fjernes samtalen fra listen over stjernemerkede samtaler, med mindre samtalen inneholder andre meldinger som er merket som favoritter.

Ordne favorittgrupper i mapper

Når du har merket en gruppe som favoritt, kan du tilordne den til en mappe.

1. Logg på Google Grupper.
  2. Slik oppretter du en mappe:
    1. I panelet til venstre holder du markøren over Favorittgrupperog deretterklikk på Mer og deretterOpprett en mappe.
    2. Skriv inn et mappenavnog deretterklikk på Opprett.
  3. Slik tilordner du en favorittgruppe til en mappe: Hold markøren over gruppenavnet i panelet til venstreog deretterklikk på Mer og derettermappenavnet.
    Du kan flytte favorittgrupper fra én mappe til en annen.
    Du kan bare tilordne en gruppe til én mappe. Men hvis du har tilordnet en gruppe til flere mapper i det gamle Grupper-grensesnittet, vises gruppen i alle disse mappene i det nye grensesnittet.
  4. Slik fjerner du en favorittgruppe fra en mappe:   Hold markøren over gruppenavnet i panelet til venstreog deretterklikk på Mer og derettermappenavnet som gruppen tilhører for øyeblikket.
    Gruppen fjernes fra denne mappen, men blir værende i listen over favorittgrupper.
  5. Slik sletter du en mappe: I panelet til venstre holder du markøren over mappenog deretterklikk på Merog deretterSlett mappen
    Når du sletter en mappe, fjernes eventuelle grupper som er i den mappen, fra favorittgruppene.