Angiv grupper og indlæg som favoritter

Hvis du er logget ind på en arbejds- eller skolekonto, ser du muligvis nogle andre valgmuligheder. Kontakt din administrator for at få flere oplysninger.

Du kan angive grupper og indlæg som favoritter, så de er nemmere at finde. Grupper og samtaler, der er angivet som favoritter, vises på separate lister i navigationspanelet til venstre. Du kan også organisere dine favoritgrupper i mapper.

Når du angiver et element som favorit, vises det kun som favorit på din konto. Det vises ikke som favorit hos nogen andre.

Angiv grupper og indlæg som favoritter

1. Log ind på Google Grupper.
  2. Du kan angive en gruppe som favorit ved at vælge en af mulighederne:
    • Klik på stjernen yderst til højre for gruppen.
    • Klik på en gruppe og derefter klik på stjernen til venstre for gruppens navn.

Gruppen føjes til listen Favoritgrupper i menuen til venstre. Hvis du bruger Grupper med mere end ét domæne, vises gruppen under dens domænenavn til venstre.

3. Du kan fjerne en gruppe fra listen Favoritter ved at vælge en af mulighederne:
    • Klik på stjernen yderst til højre for gruppen.
    • Klik på en gruppeog dereftertil venstre for gruppens navn, og klik på stjernen .
    • Klik på Foretrukne grupper eller domænenavnet i panelet til venstre. Hold markøren over gruppens navn og derefter klik på Mere og derefter Fjern gruppe fra favoritter.
  4. Sådan markerer du et indlæg som favorit:
    1. Klik på den gruppe, der indeholder indlægget.
    2. Klik på Samtaler og derefter i panelet til venstre, og vælg en af mulighederne:
      • Klik på stjernen yderst til højre for en samtale. Dette markerer det seneste indlæg i samtalen som favorit.
      • Klik på en samtale og derefter klik på stjernen yderst til højre for et indlæg.

Samtalen med indlægget føjes til listen over stjernemarkerede samtaler i menuen til venstre.

5. Sådan fjerner du markeringen af et indlæg eller en samtale som favorit:
    1. Klik på den gruppe, der indeholder indlægget.
    2. Klik på Samtaler og derefter i panelet til venstre, og vælg en af mulighederne:
      • Klik på stjernen yderst til højre for en samtale. Dette fjerner alle markeringer af indlæg i samtalen som favoritter og fjerner samtalen fra listen med stjernemarkerede samtaler.
      • Klik på en samtale og derefter klik på stjernen yderst til højre for et indlæg. Dette fjerner samtalen fra listen med stjernemarkerede samtaler, medmindre samtalen indeholder andre indlæg, der er markeret som favoritter.

Organiser favoritgrupper i mapper

Når du har markeret en gruppe som favorit, kan du tildele den en mappe.

1. Log ind på Google Grupper.
  2. Sådan opretter du en mappe:
    1. I panelet til venstre skal du holde markøren over Favoritgrupper og derefter klik på Mere og derefter Opret mappe.
    2. Angiv et mappenavn og derefter klik på Opret.
  3. Sådan tildeler du en favoritgruppe en mappe: I panelet til venstre skal du holde markøren over gruppenavnet og derefter klik på Mere og derefter mappenavnet.
    Du kan flytte en favoritgruppe fra én mappe til en anden.
    Du kan kun tildele en gruppe én mappe. Hvis du har tildelt en gruppe flere mapper i den gamle grænseflade i Grupper, vises gruppen dog i alle disse mapper i den nye grænseflade.
  4. Sådan fjerner du en favoritgruppe fra en mappe: I panelet til venstre skal du holde markøren over gruppenavnet og derefter klik på Mere og derefter det mappenavn, som gruppen i øjeblikket tilhører.
    Gruppen fjernes fra denne mappe, men bliver på din liste over favoritgrupper.
  5. Sådan sletter du en mappe: I panelet til venstre skal du holde markøren over mappen og derefter klik på Mere og derefter Slet mappe
    Når du sletter en mappe, fjernes eventuelle grupper i den pågældende mappe fra Favoritgrupper.