Merk samtaler som duplikater eller «Ingen handling nødvendig»

Hvis du er logget på en jobb- eller skolekonto, kan det hende du ser andre alternativer. For å finne ut mer, kontakt administratoren din.

Merk samtaler som duplikater

Krever tillatelsen «Hvem kan moderere innhold?».

Du kan merke en samtale som et duplikat av en annen samtale hvis

• begge samtalene er i samme gruppe
  • samtalen du vil merke som duplikat, ikke allerede er et duplikat av en annen samtale
  • en annen samtale ikke allerede er merket som duplikat av samtalen du vil merke som duplikat

Når du merker en samtale som duplikat, er samtalen låst, og du kan ikke utføre handlinger knyttet til den.

1. Logg på Google Grupper.
  2. Klikk på navnet på en gruppe.
  3. Velg et alternativ:
    • For å merke én enkelt samtale som duplikat, klikk på samtalen.
    • For å merke flere samtaler som duplikater, hold markøren over hver samtale og deretter merk av i boksen ved siden av hvert samtalenavn.
  4. Øverst til høyre klikker du på Merk som duplikat .
  5. Skriv inn nettadressen til duplikatsamtalenog deretterklikk på Merk som duplikat.
  6. I samtalelisten merkes duplikatsamtaler med duplikatikonet  til høyre for emnet.
    • For å se samtalen som er duplisert, klikk på duplikatsamtalenog deretter klikk på se samtalen øverst til høyre.
    • For å oppheve merkingen av samtalen som duplikat,  klikk på Opphev merking som kopi   øverst til høyre.

Merk samtaler som «Ingen handling nødvendig».

Krever tillatelsen «Hvem kan moderere innhold?».

Du kan merke eller fjerne merkingen av en samtale som «Ingen handling nødvendig». Hvis samtalen allerede er tilordnet noen, forblir den tilordnet den personen.

1. Logg på Google Grupper.
  2. Klikk på navnet på en gruppe.
  3. Velg et alternativ:
    • For å merke én enkelt samtale som «Ingen handling nødvendig», klikk på samtalen.
    • For å merke flere samtaler som «Ingen handling nødvendig»:  Hold markøren over hver samtaleog derettermerk av i boksen ved siden av hvert samtalenavn.
  4. Øverst til høyre klikker du på «Ingen handling nødvendig» .
  5. Hvis en samtale krever handling i fremtiden, kan du velge denog deretterklikk på «Opphev merkingen som ingen handling nødvendig» .