Markér samtaler som dubletter eller "ingen handling kræves"

Hvis du er logget ind på en arbejds- eller skolekonto, ser du muligvis nogle andre valgmuligheder. Kontakt din administrator for at få flere oplysninger.

Markér samtaler som dubletter

Kræver tilladelsen Hvem kan moderere indhold.

Du kan markere en samtale som en dublet af en anden samtale, hvis:

• Begge samtaler er i samme gruppe.
  • Den samtale, du vil markere som en dublet, er ikke i forvejen en dublet af en anden samtale.
  • Den samtale, du vil markere som en dublet, har ikke en anden samtale, der er markeret som en dublet af den første samtale.

Når du markerer en samtale som en dublet, låses samtalen, og du kan ikke foretage nogen handlinger for den.

1. Log ind på Google Grupper.
  2. Klik på navnet på en gruppe.
  3. Vælg en mulighed:
    • Sådan markerer du en enkelt samtale som en dublet: Klik på samtalen.
    • Sådan markerer du flere samtaler som dubletter: Hold markøren over hver samtale og derefter markér afkrydsningsfelterne ud for hver samtales navn.
  4. Klik på Markér som dublet øverst til højre.
  5. Angiv webadressen for den dublerede samtaleog derefter klik på Markér som dublet.
  6. På samtalelisten viser en dubleret samtale ikonet for dubletter til højre for emnet.
    • Hvis du vil se den samtale, der er blevet dubleret, skal du klikke på den dublerede samtale og derefter øverst til højre og klikke på se samtale.
    • Du kan fjerne markeringen af samtalen som en dublet ved at klikke på Fjern markering som dublet .

Markér samtaler som "ingen handling kræves"

Kræver tilladelsen Hvem kan moderere indhold.

Du kan markere eller fjerne markeringen af en samtale som "ingen handling kræves". Hvis samtalen allerede er tildelt en person, forbliver den tildelt til vedkommende.

1. Log ind på Google Grupper.
  2. Klik på navnet på en gruppe.
  3. Vælg en mulighed:
    • Sådan markerer du en enkelt samtale som "ingen handling kræves": Klik på samtalen.
    • Sådan markerer du flere samtaler som "ingen handling kræves": Hold markøren over hver samtaleog dereftermarkér afkrydsningsfelterne ud for hver samtales navn.
  4. Øverst til højre skal du klikke på Ingen handling kræves .
  5. Hvis en samtale kræver handling i fremtiden, skal du vælge denog derefterklik på Fjern markeringen af samtalen som "ingen handling kræves" .