Marcar converses com a duplicades o per indicar que no requereixen cap acció

Si heu iniciat la sessió en un compte de la feina o d'un centre educatiu, les opcions que veieu poden ser diferents. Per obtenir més informació, contacteu amb el vostre administrador.

Marcar converses com a duplicades

Requereix el permís Qui pot moderar el contingut.

Una conversa es pot marcar com a duplicada d'una altra si:

• Les dues converses són al mateix grup.
  • La conversa que voleu marcar com a duplicada no és un duplicat d'una altra conversa.
  • La conversa que voleu marcar com a duplicada no té cap conversa marcada com a duplicat seu.

Quan es marca una conversa com a duplicada, la conversa es bloqueja i no s'hi pot dur a terme cap acció.

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Feu clic al nom d'un grup.
  3. Trieu una opció:
    • Per marcar una sola conversa com a duplicada, feu clic a la conversa.
    • Per marcar diverses converses com a duplicades: col·loqueu el cursor a sobre de cada conversa and then marqueu les caselles que hi ha al costat del nom de cada conversa.
  4. A la part superior dreta, feu clic a Marca com a duplicada .
  5. Introduïu l'URL de la conversa duplicadaand then feu clic a Marca com a duplicada.
  6. A la llista de converses, a les converses duplicades es mostra la icona de duplicat  a la dreta de l'assumpte.
    • Per veure la conversa duplicada, feu clic a la conversa duplicada and then a la part superior dreta, feu clic a Visualitza la conversa.
    • Per desmarcar la conversa com a duplicada, a la part superior dreta, feu clic a Desmarca com a duplicada .

Marcar converses com a Cap acció necessària

Requereix el permís Qui pot moderar el contingut.

Podeu marcar o desmarcar una conversa per indicar que no requereixen cap acció. Si la conversa ja s'ha assignat a algú, romandrà assignada a aquesta persona.

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Feu clic al nom d'un grup.
  3. Trieu una opció:
    • Per marcar una sola conversa per indicar que no cal dur a terme cap acció, feu clic a la conversa.
    • Per marcar diverses converses per indicar que no cal dur a terme cap acció: col·loqueu el cursor a sobre de cada conversa and then marqueu les caselles que hi ha al costat del nom de cada conversa.
  4. A la part superior dreta, feu clic a Cap acció necessària .
  5. Si una conversa requereix cap acció més endavant, seleccioneu-la and then feu clic a Desmarca com a Cap acció necessària .