Rapportér misbruk eller juridiske anliggender

Hvis du er logget på en jobb- eller skolekonto, kan det hende du ser andre alternativer. For å finne ut mer, kontakt administratoren din.

Vi undersøker rapporten du sender inn, og iverksetter nødvendige tiltak. Vi kontakter deg kun hvis vi trenger mer informasjon eller har flere opplysninger å komme med.

Merk: Når du rapporterer en gruppe eller innholdet i den, avsluttes ikke abonnementet ditt på e-poster fra gruppen. For å avslutte abonnementet må du følge fremgangsmåten i Forlat grupper eller avslutt abonnementet på e-poster.

Rapportér hatsk eller voldelig innhold, deling av personopplysninger eller markedsføring av regulerte varer og tjenester

Du kan rapportere hatsk eller voldelig innhold, deling av personopplysninger eller markedsføring av regulerte varer og tjenester, på gruppe-, samtale- eller meldingsnivå.

Rapportér en gruppe

1. Logg på Google Grupper.
  2. Søk eller bla for å finne gruppenog deretterklikk på den.
  3. Øverst klikker du på Mer og deretter Rapportér gruppen som misbruk.

Rapportér en samtale

1. Logg på Google Grupper.
  2. Søk eller bla for å finne samtalenog deretterklikk på den.
  3. Klikk på Rapportér misbruk øverst til høyre.

Rapportér en melding

1. Logg på Google Grupper.
  2. Søk eller bla for å finne meldingenog deretterklikk på den.
  3. Hold markøren over meldingen, og klikk på Mer til høyreog deretterRapportér meldingen som misbruk.

Rapportér ulovlig aktivitet

Rapportér meldinger du mener er ulovlige.

Rapportér bilde av en mindreårig

Hvis du er den mindreårige som vises på bildet, eller hvis du er den mindreåriges foresatte, kan du be om at delingen av dette bildet begrenses

Finn ut mer om Googles vilkår for bruk.