Informar d'un ús abusiu o d'un problema legal

Si heu iniciat la sessió en un compte de la feina o d'un centre educatiu, les opcions que veieu poden ser diferents. Per obtenir més informació, contacteu amb el vostre administrador.

Un cop hàgiu enviat un informe, investigarem i prendrem les mesures adequades. Únicament us contactarem si necessitem més detalls o tenim més informació per compartir.

Nota: informar d'un grup o del seu contingut no cancel·la la vostra subscripció al grup. Per cancel·lar la subscripció, seguiu els passos que s'indiquen a l'article Sortir d'un grup o cancel·lar la subscripció als correus electrònics.

Informar de contingut violent o d'incitació a l'odi, d'informació personal compartida o de la promoció de productes i serveis regulats

Podeu informar de contingut violent o d'incitació a l'odi, d'informació personal compartida o de la promoció de productes i serveis regulats que observeu en un grup, una conversa o un missatge.

Informar d'un grup

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Cerqueu el grup and then feu-hi clic.
  3. A la part superior, feu clic a Més  and then Informa del grup com a abusiu.

Informar d'una conversa

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Cerqueu la conversa and then feu-hi clic.
  3. A la part superior dreta, feu clic a Informa d'un ús abusiu .

Informar d'un missatge

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Cerqueu el missatge and then feu-hi clic.
  3. Col·loqueu el cursor a sobre del missatge i, a la dreta, feu clic a Més  and then Informa del missatge com a abusiu.

Informar d'activitats il·legals

Informar de missatges que considereu que són il·legals.

Informar d'una imatge d'un menor

Si sou el menor que surt a la imatge o si en sou el pare, la mare o el tutor legal, podeu sol·licitar que es restringeixi l'opció per compartir la imatge.

Obteniu més informació sobre les condicions del servei de Google.