Løs problemer med å logge på og se innlegg

Hvis du er logget på en jobb- eller skolekonto, kan det hende du ser andre alternativer. For å finne ut mer, kontakt administratoren din.

Finn svar på vanlige problemer knyttet til gruppetilgang og publisering av innlegg i grupper.

Vis alle  |  Skjul alle

Tilgang og e-post

Jeg får ikke tilgang til Google Grupper via e-post

Hvis du har problemer med å logge på eller se e-post fra gruppene dine, kan du prøve disse løsningene:

• Tøm bufferen og slett informasjonskapslene i nettleseren.
  • Sjekk at du er logget på med riktig e-postadresse.
  • Sjekk at du er aktivt medlem. Hvis du ble invitert til gruppen, må du sjekke om du har godtatt invitasjonen. Hvis du har bedt om en invitasjon, må du vente på e-posten der det står at forespørselen din ble godtatt.
  • Bekreft at gruppen er aktiv, ved å kontakte gruppens eier.
Hvis du går til gruppen via et bokmerke eller en nettadresse, kan du prøve å finne gruppen under Mine grupper.
Jeg får ikke tilgang til en gruppe via nettstedet

Grupper med begrensninger krever at du logger på Google-kontoen din. Hvis e-postadressen som ble registrert i gruppen, ikke er tilknyttet noen Google-konto, kan du bruke e-postadressen til å opprette en Google-konto.

Jeg mottar ikke e-post fra en gruppe

Hvis du ikke mottar e-post fra gruppen din, kan du sjekke innstillingene dine for levering av e-post.

1. Logg på Google Grupper.
  2. Klikk på navnet på en gruppe.
  3. Klikk på Mitt medlemskap-innstillinger til venstre.
  4. Velg et alternativ under Abonnement:
    • Hver e-post: Meldinger sendes enkeltvis via e-post når de legges ut i gruppen.
    • Sammendrag: Opptil 25 fullstendige meldinger settes sammen i enkelt-e-poster og sendes daglig.
    • Utdrag: Utdrag fra opptil 150 meldinger settes sammen i enkelt-e-poster og sendes daglig.
    • Ingen e-post: Ingen e-postmeldinger sendes fra gruppen.

For å motta sammendrag eller utdrag av meldingene i en gruppe må du slå på samtaleloggen for gruppen.

5. Klikk på Lagre endringer.

Du kan også bli med i gruppen med en e-postkonto fra en annen e-posttjeneste.

En annen mulig årsak er blokkering av e-post. Enkelte e-posttjenester blokkerer e-post fra Google Grupper. Du kan slå av blokkeringsfunksjonen i innstillingene til e-postleverandøren din for å oppheve blokkeringen.

Jeg mottar sammendrag i stedet for e-poster

Det kan hende du blir varslet om flere gruppeinnlegg samlet i stedet for å få én e-post per innlegg. Følg denne fremgangsmåten hvis du vil at hver enkelt melding skal leveres hver for seg.

1. Logg på Google Grupper.
  2. Klikk på navnet på en gruppe.
  3. Klikk på Mitt medlemskap-innstillinger til venstre.
  4. Velg Hver e-post i Abonnement-delen.
  5. Klikk på Lagre endringer.

Publisering av innlegg

Jeg får ikke lagt ut meldinger

Hvis du ikke får sendt meldinger til gruppen din, kan du prøve disse løsningene:

• Sjekk at du bruker datamaskinversjonen av nettstedet. Tøm bufferen og informasjonskapslene i nettleseren.
  • Hvis du legger ut innlegg via e-post, kan du gå til «Info»-siden for gruppen og sjekke at du sender innleggene til riktig adresse.
  • Hvis du tilhører en gruppe med begrenset medlemskap, må du logge på kontoen din og gå til startsiden for gruppen. Hvis du ikke blir gjenkjent som medlem, kan det hende at medlemskapet ditt i gruppen er tilknyttet en annen e-postadresse.
  • Sjekk at du har tillatelse til å legge ut innlegg i gruppen. Det kan hende at gruppeinnstillingene bare tillater at gruppens eiere og administratorer legger ut innlegg.
  • Sjekk at samtalen der du prøver å legge ut innlegg, ikke er låst.
  • Sjekk at du ikke har lagt ut innlegg for mange ganger i løpet av én dag. Bare et visst antall innlegg er tillatt. Hvis du har overskredet grensen, ser du en feilmelding.

Hvis du fortsatt ikke får lagt ut innlegg, kan du kontakte eieren av eller administratoren for gruppen.

Meldinger som er lagt ut, vises ikke

I grupper som ikke modereres, vises innlegg vanligvis etter noen få sekunder. Innlegg dukker også opp i søkeresultater kort tid etter at du har lagt dem ut.

Når du sender innlegg til grupper der eieren modererer alle innlegg, blir ikke meldingen lagt ut i gruppen før moderatoren har godkjent den.