Forlat grupper eller meld deg av e-poster fra dem

Hvis du er logget på en jobb- eller skolekonto, kan det hende du ser andre alternativer. For å finne ut mer, kontakt administratoren din.

Gjør dette hvis du ikke lenger vil delta i en gruppe eller motta e-post fra den:

• Meld deg av e-post fra gruppen: Du er fortsatt medlem av gruppen, men du får ikke lenger e-post når noe skjer i den.
  • Forlat gruppen: Når du har gjort dette, har du ikke lenger tilgang til gruppen hvis den ikke er offentlig.
  • Endre innstillingene: Hvis innstillingen legger meg til i gruppene sine er på, kan en gruppeadministrator legge deg til i en gruppe uten tillatelse fra deg, og deretter sende deg meldinger fra gruppen. Du kan hindre at folk legger deg til direkte i grupper, ved å følge veiledningen i Jeg er med i grupper jeg ikke har valgt å bli med i.

Forlat grupper eller meld deg av e-poster fra dem ved hjelp av Google Grupper

Du kan slutte å få e-post fra en gruppe ved å endre innstillingene for gruppen eller forlate den.

1. Logg på Google Grupper.
  2. Finn gruppenog deretter velg et alternativ:
    • For å bli værende i gruppen, men slutte å motta e-post, gå til Abonnement, klikk på alternativet som visesog derettervelg Ingen e-post.
    • For å forlate gruppen og slutte å motta e-post, klikk på Forlat gruppen og deretterJa, forlat gruppen.

Forlat grupper eller meld deg av e-poster fra dem ved å sende e-post

Hvis du vil forlate en gruppe og slutte å få e-post fra den, kan du sende en e-post til gruppenavn+unsubscribe@gruppedomene. Hvis du for eksempel vil forlate gruppen gruppenmin@googlegroups.com, sender du en melding til gruppenmin+unsubscribe@googlegroups.com. Du kan sende forespørselen uten emne eller brødtekst.

Feilsøk problemer med å forlate grupper

Hvis du er logget på en jobb- eller skolekonto, kan du ikke forlate grupper der administratoren har angitt at alle som er tilknyttet jobben eller skolen din, skal være med.

Hvis du fortsatt mottar e-poster fra en gruppe etter å ha forsøkt å melde deg av dem, bør du sjekke at

• du har meldt deg av via den samme e-postadressen som du mottar e-post til
  • e-posten ikke blir videresendt fra en adresse som fortsatt er med i gruppen (Hvis den blir det, må du sende en e-post til adressen og be om at adressen din blir fjernet.)
  • du ikke er registrert i gruppen med mer enn én e-postadresse (Hvis du er det, må du melde deg av den e-postadressen også.)
  • gruppen du har forlatt, ikke er flettet sammen med en annen gruppe (Du fortsetter å motta e-post fra den andre gruppen, med mindre du forlater den også.)
  • du bruker datamaskinversjonen av Google Grupper (Du kan kun forlate grupper via nettstedet for datamaskiner.)