Ryhmästä poistuminen tai sähköpostien tilauksen peruminen

Jos olet kirjautunut työpaikan tai oppilaitoksen tilille, saatat nähdä erilaisia vaihtoehtoja. Kysy lisätietoja järjestelmänvalvojaltasi.

Jos et enää halua osallistua ryhmään tai saada ryhmän sähköpostiviestejä, voit:

• perua ryhmän sähköpostien tilauksen: Olet edelleen ryhmän jäsen, mutta et enää saa sähköposteja ryhmän toiminnasta.
  • poistua ryhmästä: Tämän jälkeen et enää pääse ryhmään, ellei se ole julkinen.
  • muuttaa asetuksia: Jos Lisää minut heidän ryhmiinsä ‐asetus on päällä, ryhmän hallinnoija voi lisätä sinut ryhmään ilman lupaasi ja lähettää sinulle viestejä kyseisestä ryhmästä. Estä ihmisiä lisäämästä sinua ryhmään suoraan seuraamalla Olen ryhmissä, joihin en ole liittynyt ‑kohdan ohjeita.

Ryhmän tilauksen peruminen tai ryhmästä poistuminen Google Ryhmien kautta

Jos et halua enää saada sähköpostia ryhmältä, voit muuttaa asetuksia tai poistua ryhmästä.

1. Kirjaudu sisään Google Ryhmiin.
  2. Etsi ryhmäja sitten valitse sopiva vaihtoehto:
    • Jos haluat pysyä ryhmässä mutta et halua enää saada sen sähköpostiviestejä, klikkaa näkyvissä olevaa asetusta Tilaus-kohdastaja sittenvalitse Ei sähköpostia.
    • Jos haluat poistua ryhmästä ja lopettaa sähköpostiviestien tilauksen, valitse Poistu ryhmästä ja sittenKyllä, poistu ryhmästä.

Tilauksen peruminen ja ryhmästä poistuminen sähköpostilla

Jos et enää halua ryhmän sähköpostiviestejä ja haluat poistua ryhmästä, voit lähettää sähköpostiviestin osoitteeseen ryhmän nimi+unsubscribe@ryhmän verkkotunnus. Jos esimerkiksi haluat poistua ryhmästä omaryhmä@googlegroups.com, lähetä viesti osoitteeseen omaryhmä+unsubscribe@googlegroups.com. Viestillä ei tarvitse olla aihetta eikä tekstiä.

Ohjeita ryhmästä poistumisen ongelmatilanteisiin

Jos olet kirjautunut työpaikan tai oppilaitoksen tilille, et voi poistua sellaisista ryhmistä, joihin järjestelmänvalvoja on lisännyt kaikki työpaikan tai oppilaitoksen jäsenet.

Jos yritit perua tilauksen ja saat sähköpostiviestejä edelleen, varmista seuraavat asiat:

• Peruit tilauksen samalla sähköpostiosoitteella, jolle saat ryhmän sähköpostiviestit.
  • Viestejä ei lähetetä edelleen osoitteesta, joka vielä kuuluu ryhmään. Jos lähetetään, lähetä sähköpostiviesti kyseiseen osoitteeseen ja pyydä sen omistajaa poistamaan osoitteesi.
  • Et ole rekisteröitynyt ryhmään useammalla sähköpostilla. Jos olet, peru tilaus myös muilla sähköpostiosoitteilla.
  • Ryhmä, josta poistuit, ei kuulu toiseen ryhmään. Saat sähköpostiviestejä toisen ryhmän kautta, ellet poistu myös siitä.
  • Käytät Google Ryhmien tietokoneversiota. Voit poistua ryhmästä vain tietokonesivuston kautta.