Sortir d'un grup o cancel·lar la subscripció als correus electrònics

Si heu iniciat la sessió en un compte de la feina o d'un centre educatiu, les opcions que veieu poden ser diferents. Per obtenir més informació, contacteu amb el vostre administrador.

Si no voleu continuar participant en un grup o rebent-ne els correus electrònics, podeu:

• Cancel·lar la subscripció als correus electrònics del grup: continuareu sent membre del grup, però ja no rebreu correus electrònics quan hi hagi activitat.
  • Sortir del grup: després d'aquesta acció, ja no podreu accedir al grup, tret que sigui públic.

Cancel·lar la subscripció a un grup o sortir-ne amb Grups de Google

Podeu deixar de rebre correus electrònics d'un grup canviant la configuració o sortint-ne.

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Localitzeu el grup and then trieu una opció:
    • Per continuar al grup però deixar de rebre'n correus electrònics, a Subscripció, feu clic a l'opció que es mostra and then seleccioneu Cap correu electrònic.
    • Per sortir del grup i deixar de rebre'n correus electrònics, feu clic a Surt del grup "" and then Sí, surt del grup.

Cancel·lar la subscripció a un grup i sortir-ne per correu electrònic

Per sortir d'un grup i deixar de rebre'n correus electrònics, podeu enviar un correu electrònic a nom del grup+unsubscribe@domini del grup. Per exemple, per sortir del grup mygroup@googlegroups.com, heu d'enviar un missatge a mygroup+unsubscribe@googlegroups.com. Podeu enviar la sol·licitud sense assumpte ni text al cos.

Resoldre problemes en sortir d'un grup

Si heu iniciat la sessió en un compte de treball o de centre educatiu, no podeu sortir d'un grup que l'administrador hagi configurat per incloure-hi tots els membres de la feina o del centre educatiu. Per obtenir més informació sobre com podeu sortir de grups, consulteu l'article Soc membre de grups als quals no m'he unit.

Si heu provat de cancel·lar la subscripció, però continueu rebent correus electrònics, assegureu-vos que:

• Hàgiu cancel·lat la subscripció amb la mateixa adreça electrònica que rep els correus electrònics del grup.
  • Els correus electrònics no s'estiguin reenviant des d'una adreça que encara pertany al grup. Si és el cas, envieu un correu a l'adreça electrònica en qüestió i demaneu-li que suprimeixi la vostra.
  • No us hàgiu registrat al grup amb més d'una adreça electrònica. Si ho heu fet, cancel·leu també la subscripció amb aquesta adreça electrònica.
  • El grup del qual heu sortit no estigui imbricat en un altre grup. Continuareu rebent correus electrònics del segon grup, tret que també en sortiu.
  • Estigueu utilitzant la versió per a ordinadors de Grups de Google. Només podeu sortir d'un grup des del lloc web per a ordinadors.