Sortir d'un grup o cancel·lar la subscripció als correus electrònics

Si heu iniciat la sessió en un compte de la feina o d'un centre educatiu, les opcions que veieu poden ser diferents. Per obtenir més informació, contacteu amb el vostre administrador.

Si no voleu continuar participant en un grup o rebent-ne els correus electrònics, podeu:

• Cancel·lar la subscripció als correus electrònics del grup: continuareu sent membre del grup, però ja no rebreu correus electrònics quan hi hagi activitat.
  • Sortir del grup: després d'aquesta acció, ja no podreu accedir al grup, tret que sigui públic.
  • Canviar la configuració: si l'opció de configuració Afegir-me als seus grups està activada, un gestor del grup us pot afegir a un grup sense el vostre permís i enviar-vos missatges des d'aquest grup. Impedir que altres persones us afegeixin directament a un grup seguint les instruccions de l'article Soc membre de grups als quals no m'he unit.

Cancel·lar la subscripció a un grup o sortir-ne amb Grups de Google

Podeu deixar de rebre correus electrònics d'un grup canviant la configuració o sortint-ne.

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Localitzeu el grup and then trieu una opció:
    • Per continuar al grup però deixar de rebre'n correus electrònics, a Subscripció, feu clic a l'opció que es mostra and then seleccioneu Cap correu electrònic.
    • Per sortir del grup i deixar de rebre'n correus electrònics, feu clic a Surt del grup and then Sí, surt del grup.

Cancel·lar la subscripció a un grup i sortir-ne per correu electrònic

Per sortir d'un grup i deixar de rebre'n correus electrònics, podeu enviar un correu electrònic a nom del grup+unsubscribe@domini del grup. Per exemple, per sortir del grup mygroup@googlegroups.com, heu d'enviar un missatge a mygroup+unsubscribe@googlegroups.com. Podeu enviar la sol·licitud sense assumpte ni text al cos.

Resoldre problemes en sortir d'un grup

Si heu iniciat la sessió en un compte de treball o de centre educatiu, no podeu sortir d'un grup que l'administrador hagi configurat per incloure-hi tots els membres de la feina o del centre educatiu.

Si heu provat de cancel·lar la subscripció, però continueu rebent correus electrònics, assegureu-vos que:

• Hàgiu cancel·lat la subscripció amb la mateixa adreça electrònica que rep els correus electrònics del grup.
  • Els correus electrònics no s'estiguin reenviant des d'una adreça que encara pertany al grup. Si és el cas, envieu un correu a l'adreça electrònica en qüestió i demaneu-li que suprimeixi la vostra.
  • No us hàgiu registrat al grup amb més d'una adreça electrònica. Si ho heu fet, cancel·leu també la subscripció amb aquesta adreça electrònica.
  • El grup del qual heu sortit no estigui imbricat en un altre grup. Continuareu rebent correus electrònics del segon grup, tret que també en sortiu.
  • Estigueu utilitzant la versió per a ordinadors de Grups de Google. Només podeu sortir d'un grup des del lloc web per a ordinadors.