Tietoja Google Ryhmistä

Google Ryhmien avulla voit tehdä seuraavia asioita:

Ryhmistä on kaksi versiota – maksuton, kaikkien käytettävissä oleva versio ja organisaatioille (esimerkiksi työpaikoille ja oppilaitoksille) tarkoitettu versio. Käyttämäsi versio vaikuttaa siihen, millaisia tehtäviä voit tehdä ja mitä ominaisuuksia käyttää. Jos olet kirjautunut sisään työ- tai koulutilillä, käytettävissäsi olevat tehtävät ja ominaisuudet määräytyvät järjestelmänvalvojan valitsemien asetusten mukaan.

Jos sinulla on molemmat versiot, joudut ehkä vaihtamaan tiliä päästäksesi käyttämään haluamaasi ominaisuutta. Katso miten voit kirjautua useille tileille samanaikaisesti.

Huom. Liittymällä Google Ryhmiin hyväksyt, että Cloud Print lähettää dokumenttisi Googlelle. Google säilyttää dokumentteja, kunnes tulostustyö on valmis. Katso, miten Google säilyttää tulostustöiden dataa

New Google Groups home page