Velkommen til Google Grupper

Med Google Grupper kan du oprette onlinegrupper og e-mailbaserede grupper. Du kan gøre mange forskellige ting i Google Grupper:

• Deltag i diskussioner om et bestemt emne.
  • Opret en kundesupportgruppe med spørgsmål og svar omkring et produkt, f.eks. software, som din virksomhed har udviklet.
  • Organiser møder, konferencer eller sociale arrangementer blandt gruppens medlemmer.
  • Find personer med samme hobby, interesser eller baggrund som dig.
  • Læs indlæggene i gruppen via e-mail, online eller begge dele.

Hvis du vil bruge Google Grupper som almindelig deltager, kan du læse om, hvordan du finder og deltager i en gruppe.

Hvis du vil bruge Google Grupper som administrator, kan du læse om, hvordan du opretter en gruppe.

I denne Hjælp finder du oplysninger om to produkter: Google Grupper og Google Produktfora.

Google Grupper blev opdateret i februar 2012, bl.a. med en ny brugergrænseflade. Størstedelen af denne Hjælp er dedikeret til at hjælpe brugerne med den nye brugergrænseflade i Google Grupper.

Google Produktfora er tilknyttet specifikke Google-grupper, hvor du kan finde teknisk support til Googles produkter, f.eks. Google Maps. En lille del af dokumentationen i denne Hjælp er beregnet til brugerne af disse bestemte grupper.