Radera en grupp eller hindra medlemmar från att skicka inlägg

Om du är inloggad på ett jobb- eller skolkonto kan alternativen som visas skilja sig. Kontakta din administratör om du vill veta mer.

Om du är gruppens ägare kan du radera den. Raderade grupper

• går inte att återställa
  • visas inte i sökresultaten
  • visas inte i katalogen för Google Grupper.

Som ett alternativ till att radera en grupp kan du hindra medlemmar från att lägga upp eller visa konversationer.

Radera en grupp

Kräver rollen Ägare.

1. Logga in på Google Grupper.
  2. Klicka på namnet på en grupp.
  3. Klicka på Gruppinställningarföljt avRadera grupp till vänster.
  4. Klicka på Radera grupp.
  5. Bekräfta genom att klicka på OK .

Hindra att medlemmar skickar inlägg till en grupp

Kräver rollen Ägare eller Ansvarig.

1. Logga in på Google Grupper.
  2. Klicka på namnet på en grupp.
  3. Klicka på Gruppinställningar till vänster.
  4. Under Allmänt öppnar du Vilka kan göra inlägg och väljer en inställning.
  5. (Valfritt) Ange vilka som kan se meddelanden genom att välja en inställning under Vilka kan visa konversationer.
  6. Under Inläggspolicyer öppnar du Vilka kan göra inlägg som grupp och väljer en inställning.
  7. Klicka på Spara ändringar.

Relaterade ämnen