Slett en gruppe eller hindre medlemmer i å legge ut innlegg

Hvis du er logget på en jobb- eller skolekonto, kan det hende du ser andre alternativer. For å finne ut mer, kontakt administratoren din.

Hvis du eier en gruppe, kan du slette den. Slettede grupper

• kan ikke gjenopprettes
  • vises ikke i søkeresultater
  • vises ikke i Google Grupper-katalogen

Et alternativ til å slette grupper er å hindre medlemmer i å legge ut innlegg eller se samtaler.

Slett en gruppe

Krever eierrollen.

1. Logg på Google Grupper.
  2. Klikk på navnet på en gruppe.
  3. Til venstre klikker du på Gruppeinnstillingerog deretterSlett gruppen.
  4. Klikk på Slett gruppen.
  5. Klikk på OK for å bekrefte.

Hindre medlemmer i å legge ut innlegg i en gruppe

Krever eier- eller administratorrollen.

1. Logg på Google Grupper.
  2. Klikk på navnet på en gruppe.
  3. Klikk på Gruppeinnstillinger til venstre.
  4. Under Generelt går du til Hvem kan legge ut innlegg? og velger en innstilling.
  5. (Valgfritt) For å angi hvem som kan se meldinger velger du en innstilling under Hvem kan se samtaler?.
  6. Under Retningslinjer for innlegg går du til Hvem kan legge ut som gruppen? og velger en innstilling.
  7. Klikk på Lagre endringer.

Beslektede emner