Slett en gruppe eller stopp medlemmer fra å legge ut innlegg

Hvis du er eieren av gruppen, kan du slette gruppen og stoppe medlemmene fra å legge ut eller se emner.

Slett en gruppe

Du kan fjerne en gruppe fra Google Grupper for godt. Slettede grupper

• kan ikke gjenopprettes
  • vises ikke i søkeresultater
  • vises ikke i Google Grupper-katalogen

Slik sletter du en gruppe:

1. Logg på Google Grupper.
  2. Klikk på Mine grupper.
  3. Velg en gruppe.
  4. Øverst til høyre klikker du på Administrer.
  5. Klikk på Informasjon og deretter Avansert.
  6. Klikk på Slett denne gruppen.
  7. I feltet for bekreftelse av sletting som vises, klikker du på Slett gruppen.

Stopp medlemmene fra å legge ut innlegg i en gruppe

Du kan stoppe medlemmene fra å opprette nye innlegg. Alle med tillatelse kan fortsatt bla gjennom og søke etter tidligere innlegg, med mindre du også endrer innstillingen «Se emner» (trinn 6).

1. Logg på Google Grupper.
  2. Klikk på Mine grupper.
  3. Velg en gruppe.
  4. Øverst til høyre klikker du på Administrer.
  5. Klikk på Tillatelser og deretter Grunnleggende tillatelser.
  6. I «Innlegg»-delen klikker du på Velg grupper med brukere. Fjern merket for gruppetyper som ikke lenger skal kunne legge ut innlegg.
    • Valgfritt: Stopp medlemmene fra å se tidligere innlegg ved å fjerne merket ved gruppetypen deres i «Se emner»-delen.
  7. Øverst på skjermen klikker du på Lagre.