Ryhmän poistaminen tai postaamisoikeuden poistaminen jäseniltä

Jos olet kirjautunut työpaikan tai oppilaitoksen tilille, saatat nähdä erilaisia vaihtoehtoja. Kysy lisätietoja järjestelmänvalvojaltasi.

Ryhmän omistaja voi poistaa ryhmän. Poistettuja ryhmiä

• ei voi palauttaa
  • ei näytetä hakutuloksissa
  • ei näytetä Google Ryhmät ‑hakemistossa

Ryhmän poistamisen sijaan voit estää jäseniä postaamasta tai katsomasta keskusteluja.

Ryhmän poistaminen

1. Kirjaudu sisään Google Ryhmiin.
  2. Klikkaa ryhmän nimeä.
  3. Valitse vasemmalta Ryhmän asetuksetja sittenPoista ryhmä.
  4. KlikkaaPoista ryhmä.
  5. Vahvista valitsemalla OK.

Postaamisoikeuden poistaminen jäseniltä

1. Kirjaudu sisään Google Ryhmiin.
  2. Klikkaa ryhmän nimeä.
  3. Valitse vasemmalta Ryhmän asetukset.
  4. Siirry Yleiset-osion kohtaan Ketkä voivat postata ja valitse haluamasi asetus.
  5. (Valinnainen) Määritä, kuka voi nähdä viestit, valitsemalla haluamasi asetus kohdasta Kuka voi nähdä keskustelut.
  6. Siirry Postauskäytännöt-osion kohtaan Ketkä voivat postata ryhmän puolesta ja valitse haluamasi asetus.
  7. Valitse Tallenna muutokset.

Muuta aiheeseen liittyvää