Ryhmän poistaminen tai postaamisoikeuden poistaminen jäseniltä

Jos olet kirjautunut työpaikan tai oppilaitoksen tilille, saatat nähdä erilaisia vaihtoehtoja. Kysy lisätietoja järjestelmänvalvojaltasi.

Ryhmän omistaja voi poistaa ryhmän. Poistettuja ryhmiä

• ei voi palauttaa
  • ei näytetä hakutuloksissa
  • ei näytetä Google Ryhmät ‑hakemistossa

Ryhmän poistamisen sijaan voit estää jäseniä postaamasta tai katsomasta keskusteluja.

Ryhmän poistaminen

Ryhmien uuden version kautta

1. Kirjaudu sisään Google Ryhmiin.
  2. Klikkaa Omat ryhmät.
  3. Klikkaa ryhmän nimeä.
  4. Valitse vasemmalta Ryhmän asetuksetja sittenPoista ryhmä.
  5. KlikkaaPoista ryhmä.
  6. Vahvista valitsemalla OK.

Ryhmien klassisen version kautta

1. Kirjaudu sisään Google Ryhmiin.
  2. Klikkaa Omat ryhmät.
  3. Klikkaa ryhmän nimeä.
  4. Klikkaa oikealta Hallinnoi ryhmää.
  5. Klikkaa Tiedotja sittenLisäasetukset.
  6. Klikkaa Poista tämä ryhmä.
  7. Valitse vahvistusruudusta Poista ryhmä.

Postaamisoikeuden poistaminen jäseniltä

Ryhmien uuden version kautta

1. Kirjaudu sisään Google Ryhmiin.
  2. Klikkaa Omat ryhmät.
  3. Klikkaa ryhmän nimeä.
  4. Valitse vasemmalta Ryhmän asetukset.
  5. Siirry Yleiset-osion kohtaan Ketkä voivat postata ja valitse haluamasi asetus.
  6. (Valinnainen) Määritä, kuka voi nähdä viestit, valitsemalla haluamasi asetus kohdasta Kuka voi nähdä keskustelut.
  7. Siirry Postauskäytännöt-osion kohtaan Ketkä voivat postata ryhmän puolesta ja valitse haluamasi asetus.
  8. Valitse Tallenna muutokset.

Ryhmien klassisen version kautta

1. Kirjaudu sisään Google Ryhmiin.
  2. Klikkaa Omat ryhmät.
  3. Klikkaa ryhmän nimeä.
  4. Klikkaa oikealta Hallinnoi ryhmää.
  5. Valitse Käyttöoikeudet ja sitten Peruskäyttöoikeudet.
  6. Valitse Postaaminen-osiosta Valitse käyttäjäryhmät. Poista valinta niiden ryhmätyyppien kohdalta, joiden postaamisoikeuden haluat poistaa.
  7. Valinnainen: Voit poistaa jäseniltä oikeuden nähdä vanhoja postauksia poistamalla kyseisen ryhmätyypin Näytä aiheet ‑osiosta.
  8. Valitse näytön yläreunasta Tallenna.

Liittyvät aiheet