Ryhmän poistaminen tai postaamismahdollisuuden poistaminen jäseniltä

Ryhmän omistaja voi poistaa ryhmän ja poistaa jäseniltä mahdollisuuden postata tai katsella aiheita.

Ryhmän poistaminen

Voit poistaa ryhmän pysyvästi Google Ryhmistä. Poistettuja ryhmiä

• ei voi palauttaa
  • ei näytetä hakutuloksissa
  • ei näytetä Google Ryhmien hakemistossa.

Ryhmän poistaminen:

1. Kirjaudu sisään Google Ryhmiin.
  2. Klikkaa Omat ryhmät.
  3. Valitse ryhmä.
  4. Valitse oikean yläkulman läheltä Hallinnoi ryhmää.
  5. Valitse Tiedot ja sitten Lisäasetukset.
  6. Klikkaa Poista tämä ryhmä.
  7. Valitse avautuvasta ryhmän poistamisen vahvistusruudusta Poista ryhmä.

Postaamismahdollisuuden poistaminen jäseniltä

Voit poistaa jäseniltä mahdollisuuden luoda uusia postauksia. Kaikki, joilla on käyttöoikeudet, voivat edelleen selata ja hakea vanhoja postauksia, jollet muuta myös Näytä aiheet ‑asetusta (vaihe 7).

1. Kirjaudu sisään Google Ryhmiin.
  2. Klikkaa Omat ryhmät.
  3. Valitse ryhmä.
  4. Valitse oikean yläkulman läheltä Hallinnoi ryhmää.
  5. Klikkaa Käyttöoikeudet ja sitten Peruskäyttöoikeudet.
  6. Klikkaa Lähetä-osiossa Valitse käyttäjäryhmät. Poista valinta niiden ryhmätyyppien kohdalta, joiden postaamisoikeuden haluat poistaa.
  7. Valinnainen: Voit poistaa jäseniltä oikeuden nähdä vanhoja postauksia poistamalla kyseisen ryhmätyypin Näytä aiheet ‑osiosta.
  8. Valitse näytön yläreunasta Tallenna.