Изтриване на група или спиране на публикуването от страна на членовете

Ако сте влезли в служебен или училищен профил, опциите, които виждате, може да са различни. За да научите повече, свържете се с администратора си.

Ако сте собственик на група, можете да я изтриете. Изтритите групи:

  • не могат да бъдат възстановени;
  • не се показват в резултатите от търсенето;
  • не се показват в директорията на Google Групи.

Вместо да изтривате група, можете да забраните на членовете да публикуват или преглеждат разговори. 

Изтриване на група

Изисква ролята „Собственик“.

  1. Влезте в Google Групи.
  2. Кликнете върху името на група.
  3. Кликнете върху Настройки на групата вляво and then Изтриване на групата.
  4. Кликнете върху Изтриване на групата.
  5. Кликнете върху ОK, за да потвърдите.

Спиране на публикуването в група от страна на членовете

Изисква ролята „Собственик“ или „Мениджър“.

  1. Влезте в Google Групи.
  2. Кликнете върху името на група.
  3. Кликнете върху Настройки на групата вляво.
  4. Под Общи отворете Кой може да публикува и изберете настройка.
  5. (Незадължително) За да посочите кой може да вижда съобщенията, изберете настройка под Кой може да вижда разговорите.
  6. Под Правила за публикуване отворете Кой може да публикува от името на групата и изберете настройка.
  7. Кликнете върху Запазване на промените.

Сродни теми

Търсене
Изчистване на търсенето
Затваряне на търсенето
Приложения на Google
Главно меню
7930368303086015400
true
Търсене в Помощния център
true
true
true
true
true
50