Mulig kapring. Nulstil adgangskode

En eller anden har muligvis stjålet din konto. Hvis du stadig har adgang til den e-mailadresse, du bruger til at logge ind med, skal du besøge siden med hjælp til adgangskoder for at nulstille din adgangskode og for at forhindre, at andre får adgang til din konto igen i fremtiden.

Hvis du vil nulstille din adgangskode, kræver det, at du har konfigureret valgmulighederne for kontogendannelse. Hvis du ikke har konfigureret gendannelsesmuligheder eller ikke kan bruge dem, vises der et link til formularen for kontogendannelse nederst på siden. Du skal udfylde denne for at prøve at få adgang til din konto igen.

Når du har nulstillet din adgangskode eller igen har fået adgang til din konto, anbefaler vi kraftigt, at du gør følgende: