Ta och tilldela konversationer

Om du är inloggad på ett jobb- eller skolkonto kan alternativen som visas skilja sig. Kontakta din administratör om du vill veta mer.

I grupper med gemensam inkorg kan du tilldela konversationer till gruppmedlemmar. Det här är användbart när du vill få svar från en viss medlem.

Tillåt att konversationer tas och tilldelas

Kräver rollen Ägare eller Ansvarig.

Bestäm vem som kan ta och tilldela konversationer och se till att de har behörigheten Vem kan moderera metadata.

1. Logga in på Google Grupper.
  2. Klicka på namnet på en grupp.
  3. Klicka på Gruppinställningarföljt avInläggspolicy.
  4. I avsnittet Vem kan moderera metadata väljer du vem som får ta och tilldela konversationer.
  5. Klicka på Spara ändringar.

Delta i en konversation

Kräver behörigheten Vem kan moderera metadata.

1. Logga in på Google Grupper.
  2. Klicka på namnet på en grupp.
  3. Välj ett alternativ:
    • Ta en enskild konversation - klicka på konversationen.
    • Om du vill ta flera konversationer - peka på varje konversation följt av markerar du rutan bredvid den som publicerat namnet.
  4. Klicka på Ta högst upp.

Tilldela eller ändra tilldelningen av en konversation

Kräver behörigheten Vem kan moderera metadata.

1. Logga in på Google Grupper.
  2. Klicka på namnet på en grupp.
  3.  Välj ett alternativ:
    • Tilldela en konversation - klicka på konversationen.
    • Om du vill tilldela flera konversationer - peka på varje konversation följt av markerar du rutan bredvid den som publicerat namnet.
  4. Klicka på Tilldela högst upp.
  5. Ange e-postadressen till personen du vill tilldela konversationen tillföljt avklicka på Klar.

Visa konversationer som har tilldelats dig

Kräver behörigheten Vem kan visa konversationer.

1. Logga in på Google Grupper.
  2. Klicka på namnet på en grupp.
  3. Klicka på nedåtpilen högst upp i sökfältet.
  4. Klicka på Tilldelad tillföljt av välj Tilldelad till mig.
  5. Klicka på Sök.

Markera en konversation som slutförd

Kräver behörigheten Vem kan moderera metadata.

1. Logga in på Google Grupper.
  2. Klicka på namnet på en grupp.
  3.   Välj ett alternativ:
    • Markera en enskild konversation - klicka på konversationen.
    • Om du vill markera flera konversationer - peka på varje konversation följt av markerar du rutan bredvid den som publicerat namnet.
  4. Klicka på Markera som slutförd högst upp.

Markera en konversation som ej tilldelad

Kräver behörigheten Vem kan moderera metadata.

När du tar bort tilldelningen för en konversation tas alla hemuppgifter bort, oavsett vem som gjort uppgiften eller vem den har tilldelats.

1. Logga in på Google Grupper.
  2. Klicka på namnet på en grupp.
  3.   Välj ett alternativ:
    • Markera en enskild konversation - klicka på konversationen.
    • Om du vill markera flera konversationer - peka på varje konversation följt av markerar du rutan bredvid den som publicerat namnet.
  4. Klicka på Släpp högst upp.

Relaterade ämnen

Sök
Rensa sökning
Stäng sökrutan
Googles appar
Huvudmeny
true
Sök i hjälpcentret