Een lidmaatschapsgroep verwijderen

Een lidmaatschapsgroep verwijderen:

1. Klik vanuit het 'Onderwerpscherm' op het menu Instellingen (). Er wordt een lijst van menu-items weergegeven.
    2. Selecteer Leden beheren. Het scherm 'Leden beheren' wordt weergegeven.
    3. Klik op het tabblad Lidmaatschapsgroepen. Al je lidmaatschapsgroepen worden weergegeven.
    4. Klik op een van de lidmaatschapsgroepen. Alle informatie over de lidmaatschapsgroep, met inbegrip van een ledenlijst, wordt weergegeven.
    5. Als je leden wilt verwijderen uit de lidmaatschapsgroep, klik je op de 'X' naast de desbetreffende leden.
    6. Klik op de knop Verwijderen om de lidmaatschapsgroep te verwijderen.