Uusien viestien hyväksyminen tai estäminen

Jos olet kirjautunut työpaikan tai oppilaitoksen tilille, saatat nähdä erilaisia vaihtoehtoja. Kysy lisätietoja järjestelmänvalvojaltasi.

Jos haluat hyväksyä tai estää viestit ennen niiden lähettämistä muulle ryhmälle, voit ottaa käyttöön viestien valvonnan.

Laita viestien valvonta päälle tai pois päältä

1. Kirjaudu sisään Google Ryhmiin.
  2. Klikkaa ryhmän nimeä.
  3. Valitse vasemmalta Ryhmän asetukset.
  4. Valitse valvonta-asetukset seuraaville:
    • Viestien valvonta (valitse tarkistusvaihtoehto): Valvo kaikkia viestejä, Valvo ei-jäsenten viestejä tai Ei valvontaa.
    • Valitse Uusien jäsenten rajoitukset ‑kohdasta Uusien jäsenten julkaisuja valvotaan, jos haluat, että uusien jäsenten viestit tarkistetaan.
  5. (Valinnainen) Näin lähetät ilmoituksen, kun valvottu viesti hylätään: Valitse Hylättyä viestiä koskeva ilmoitus ‑kohdasta Päällä.
  6. (Valinnainen) Jos haluat lähettää ilmoituksen sisältävän viestin, merkitse ruutu valituksija sittenkirjoita oletusviesti tekstikenttään.
  7. Valitse Tallenna.

Odottavien viestien hyväksyminen tai hylkääminen

Ketkä voivat valvoa sisältöä ‑käyttöoikeus tarvitaan.

Sisällönvalvojat saavat sähköpostiinsa roskasisältöilmoituksen, joka sisältää valvontajonon roskapostiviestit. Raportti lähetetään aina tiistaisin ja perjantaisin Tyynenmeren aikaa, eli muilla aikavyöhykkeillä tämä voi tarkoittaa keskiviikkoa ja lauantaita.

Jos viestiä ei hyväksytä, se poistetaan automaattisesti 14 päivän kuluttua. Roskapostiksi merkityt viestit poistetaan automaattisesti 7 päivän kuluttua.

1. Kirjaudu sisään Google Ryhmiin.
  2. Klikkaa ryhmän nimeä.
  3. Klikkaa vasemmalta Keskustelut-kohdasta Odottavat.
  4. (Valinnainen) Lue viesti klikkaamalla sitä.
  5. (Valinnainen) Hyväksy tai hylkää yksittäinen viesti klikkaamalla viestistä Hyväksy viesti  tai Hylkää viesti .
  6. (Valinnainen) Voit myös suorittaa toiminnon useille viesteille:
    1. Valitse valintaruudut haluamiesi viestien vierestä.
    2. Valitse yläreunasta haluamasi vaihtoehto:
      • Jos haluat hyväksyä viestit, valitse Hyväksy viestit .
      • Jos haluat hylätä viestit, valitse Hylkää viestit .
      • Jos haluat hyväksyä viestit ja kaikki saman kirjoittajan myöhemmät postaukset automaattisesti, valitse Hyväksy kirjoittaja .

Tämän vaihtoehdon avulla kirjoittaja voi julkaista suoraan ryhmälle jatkossa ryhmätason valvonta- ja postausluvista riippumatta.

• Jos haluat antaa kirjoittajalle porttikiellon keskusteluun ja merkitä viestit roskapostiksi, valitse Hylkää kirjoittaja .

Ohjeita tilanteisiin, joissa valvonta ei toimi odotetulla tavalla

Jos viestien valvonta ei toimi odottamallasi tavalla, seuraavat selitykset auttavat saamaan tilanteesta paremman kuvan tai korjaamaan ongelman.

Ongelma Tarkistettavat asiat Selitys
Valvo muiden kuin jäsenten viestejä ‑asetus palaa aina arvoon Ei valvontaa. Ketkä voivat postata ‑asetus:
  • Ryhmän omistajat
  • Ryhmän ylläpitäjät
  • Ryhmän jäsenet
Jos mikä tahansa näistä vaihtoehdoista on valittuna, muut kuin jäsenet eivät voi postata, joten mitään valvottavaa ei ole.
Odottavat viestit ‑sivulla on viestejä, vaikka olen valinnut asetukseksi Ei valvontaa. Roskapostiviestien käsittely ‑asetus:
  • Valvo ja ilmoita sisällönvalvojille
  • Valvo ilmoittamatta sisällönvalvojille
Kumpikin näistä roskapostin käsittelyvaihtoehdoista ohjaa viestejä odotuslistalle huolimatta siitä, mikä viestien valvonta-asetus on valittu.
Uuden jäsenen viestejä ei valvota, vaikka olen valinnut Uusien jäsenten postauksia valvotaan ‑asetuksen. Paikka, josta jäsen lisättiin Uusien jäsenten postauksia valvotaan ‑asetus koskee vain Google Ryhmissä lisättyjä jäseniä. Jos työ- tai koulutilin järjestelmänvalvoja lisää jäsenen Google-hallintakonsoliin tai Groups APIin, kyseisen jäsenen viestit hyväksytään aina. Ratkaise ongelma poistamalla jäsen ryhmästä ja lisäämällä hänet Google Ryhmissä.

Muuta aiheeseen liittyvää