Godkend eller bloker nye beskeder

Hvis du er logget ind på en arbejds- eller skolekonto, ser du muligvis nogle andre valgmuligheder. Kontakt din administrator for at få flere oplysninger.

Du kan aktivere moderation af indlæg for at godkende eller blokere indlæg, før de sendes til resten af gruppen.

Aktivér eller deaktiver moderation af indlæg

Kræver rollen Ejer eller Administrator.

1. Log ind på Google Grupper.
  2. Klik på navnet på en gruppe.
  3. Klik på Gruppeindstillinger til venstre.
  4. Vælg dine indstillinger for moderation. Hvis det er til:
    • Moderation af indlæg – Vælg en indstilling for gennemgang: Moderer alle indlæg, Moderer indlæg fra brugere, der ikke er medlem eller Ingen moderation.
    • Begrænsninger for nye medlemmer – Hvis du vil gennemgå indlæg fra nye medlemmer, skal du vælge Nye medlemmers indlæg modereres.
  5. (Valgfrit) Sådan sender du en notifikation, når et modereret indlæg afvises: Under Notifikation om afvist indlæg, skal du klikke på Til.
  6. Klik på Gem.

Godkend eller afvis afventende indlæg

Kræver tilladelsen Hvem kan moderere indhold.

Indholdsmoderatorer får en spamrapport via mail, som indeholder spammeddelelser fra moderationskøen. Rapporten sendes ugentligt om tirsdagen og fredagen i tidszonen Pacific Time, hvilket kan være onsdag og lørdag i andre tidszoner.

Meddelelser, der ikke er godkendt, slettes automatisk efter 14 dage. Meddelelser, der er markeret som spam, slettes automatisk efter 7 dage.

1. Log ind på Google Grupper.
  2. Klik på navnet på en gruppe.
  3. Til venstre skal du under Samtaler klikke på Afventer.
  4. (Valgfrit) Klik på et indlæg for at læse det.
  5. (Valgfrit) Du kan godkende eller afvise et enkelt indlæg ved at klikke på Godkend indlæg "" eller Afvis indlæg "" i indlægget.
  6. (Valgfrit) Sådan udfører du en handling på flere indlæg:
    1. Markér afkrydsningsfelterne ud for indlæggene.
    2. Vælg en af mulighederne øverst:
      • Klik på Godkend indlæg "" for at godkende indlæggene.
      • Klik på Afvis indlæg "" for at afvise indlæggene.
      • Klik på Godkend forfatter "" for at godkende indlæggene og automatisk godkende alle fremtidige indlæg fra de pågældende forfattere.

Med denne valgmulighed kan forfatteren fremover oprette indlæg direkte i gruppen. Den tilsidesætter moderation på gruppeniveau og tilladelser for oprettelse af indlæg.

• Klik på Afvis forfatter "" for at udelukke forfatterne fra samtalen og rapportere indlæggene som spam.

Find og løs problemer med moderation, der ikke fungere som forventet

Hvis moderation af indlæg ikke fungerer som forventet, kan du tjekke disse andre gruppeindstillinger for at se, hvad problemet kan skyldes.

Problem Indstilling > valgmulighed, du kan tjekke Forklaring
Indstillingen Moderer indlæg fra brugere, der ikke er medlem ændres altid til Ingen moderation. Hvem der kan oprette indlæg > Gruppeejere, Gruppeadministratorer eller Gruppemedlemmer Når en af disse muligheder er valgt, kan brugere, der ikke er medlemmer, ikke oprette indlæg, så der er ikke noget at moderere.
Indlæg vises på siden Afventende indlæg, selvom jeg har valgt Ingen moderation. Håndtering af spamindlæg > Moderer, og giv indholdsmoderatorer besked eller Moderer uden at give indholdsmoderatorer besked Begge disse muligheder for spamhåndtering sender indlæg til listen med afventende indlæg, uanset hvilke indstillinger for moderation der er valgt.

Relaterede emner