Aprovar o bloquejar missatges nous

Si heu iniciat la sessió en un compte de la feina o d'un centre educatiu, les opcions que veieu poden ser diferents. Per obtenir més informació, contacteu amb el vostre administrador.

Podeu activar la moderació de missatges per aprovar-los o bloquejar-los abans que s'enviïn a la resta del grup.

Activar o desactivar la moderació de missatges

Requereix la funció de propietari o de gestor.

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Feu clic al nom d'un grup.
  3. A l'esquerra, feu clic a Configuració del grup.
  4. Seleccioneu les opcions de moderació. Per a:
    • Moderació de missatges. Trieu una opció de revisió: Modera tots els missatges, Modera els missatges dels usuaris que no siguin membres o Sense moderació.
    • Restriccions per als membres nous. Per revisar els missatges dels membres nous, seleccioneu Les publicacions dels membres nous es moderen.
  5. (Opcional) Per enviar una notificació quan es rebutja un missatge moderat, a Notificació de missatge rebutjat, feu clic a Activa.
  6. Feu clic a Desa.

Aprovar o rebutjar missatges pendents

Requereix el permís Qui pot moderar el contingut.

Els moderadors de contingut reben un informe de contingut brossa per correu electrònic que inclou missatges brossa de la cua de moderació. L'informe s'envia setmanalment els dimarts i els divendres en la zona horària del Pacífic, que pot ser els dimecres i els dissabtes en altres zones horàries.

Els missatges que no s'aprovin se suprimiran automàticament al cap de 14 dies. Els missatges marcats com a contingut brossa se suprimiran automàticament al cap de 7 dies.

1. Inicieu la sessió a Grups de Google.
  2. Feu clic al nom d'un grup.
  3. A l'esquerra, a Converses, feu clic a Pendent.
  4. (Opcional) Per llegir un missatge, feu-hi clic.
  5. (Opcional) Per aprovar o rebutjar un missatge concret, a l'entrada del missatge, feu clic a Aprova el missatge " " o Rebutja el missatge "".
  6. (Opcional) Per dur a terme una acció en diversos missatges:
    1. Marqueu les caselles al costat dels missatges.
    2. A la part superior, trieu una opció:
      • Per aprovar els missatges, feu clic a Aprova els missatges " ".
      • Per rebutjar-los, feu clic a Rebutja els missatges "".
      • Per aprovar els missatges i aprovar automàticament totes les pròximes publicacions d'aquests autors, feu clic a Aprova l'autor "".

Aquesta opció permetrà a l'autor publicar directament al grup en el futur i preval sobre la moderació al nivell de grup i els permisos de publicació.

• Per excloure els autors de la conversa i marcar els missatges com a contingut brossa, feu clic a Rebutja l'autor "".

Resoldre problemes amb comportaments de moderació inesperats

Si la moderació de missatges no funciona com esperàveu, comproveu aquestes altres opcions de configuració del grup per poder entendre el problema.

Problema Configuració > opcions que cal comprovar Explicació
L'opció de configuració Modera els missatges dels usuaris que no siguin membres sempre canvia a Sense moderació. Qui pot publicar > Propietaris del grup, Gestors del grup o Membres del grup. Si hi ha qualsevol d'aquestes opcions seleccionada, les persones que no són membres no poden fer publicacions i, per tant, no hi ha res per moderar.
Els missatges es mostren a la pàgina Missatges pendents, tot i que he triat l'opció Sense moderació. Gestió de missatges brossa > Modera i notifica els moderadors de contingut o Modera sense notificar-ho als moderadors de contingut. Aquestes opcions de gestió de contingut brossa dirigeixen els missatges a la llista d'elements pendents, independentment de la configuració de moderació de missatges.

Temes relacionats