Lägga till personer i gruppen

Om du är gruppägare eller om du har behörighet att hantera medlemmar kan du lägga till personer i din grupp på tre sätt:

Bjuda in andra till din grupp

1. Logga in på Google Grupper.
  2. Klicka på Mina grupper.
  3. Välj en grupp.
  4. Klicka på Hantera medlemmar uppe till höger.
  5. Klicka på Medlemmar följt av Bjud in medlemmar till vänster.
  6. Ange e-postadresserna till personerna som du vill bjuda in.
  7. Valfritt: Skriv text i fältet Skriv en inbjudan.
  8. Klicka på Skicka inbjudningar.
  9. Om du vill skicka igen eller återkalla väntande inbjudningar klickar du på Medlemmar följt av Utestående inbjudningar

Lägg till personer i din grupp direkt

Du kan lägga till upp till 10 personer i gruppen samtidigt.

1. Logga in på Google Grupper.
  2. Klicka på Mina grupper.
  3. Välj en grupp.
  4. Klicka på Hantera medlemmar uppe till höger.
  5. Klicka på Medlemmar följt av Lägg till medlemmar direkt till vänster.
  6. Ange e-postadresserna till personerna som du vill lägga till.
  7. Skriv ett välkomstmeddelande.
  8. Ange hur medlemmar får e-post från gruppen.
  9. Klicka på Lägg till.

Godkänna förfrågningar om att gå med i gruppen

Visa förfrågningar om att gå med i gruppen och godkänn eller avvisa neka dem individuellt.

1. Logga in på Google Grupper.
  2. Klicka på Mina grupper.
  3. Välj en grupp.
  4. Klicka på Hantera medlemmar uppe till höger.
  5. Klicka på Medlemmar följt av Begäran om att gå med till vänster.
  6. Markera rutan bredvid en sökande.
  7. Klicka på Godkänn sökande eller Avvisa sökande.

Visa alla medlemmar i gruppen

Du kan se alla gruppmedlemmar samt personer som har blockerats från en grupp.

1. Logga in på Google Grupper.
  2. Klicka på Mina grupper.
  3. Välj en grupp.
  4. Klicka på Hantera medlemmar uppe till höger.
  5. Klicka på Blockerade uppe till vänster om du vill se en lista över alla blockerade medlemmar.
  6. Sök efter medlemmar genom att använda sökfältet på sidan Medlemmar.