Beskriva din grupp

Avsnittet Beskrivning innehåller gruppnamnet, beskrivningen och e-postinställningarna för gruppen. De här inställningarna visas när en grupp skapas, men går också att komma åt via menyn Inställningar på ämnesskärmen. Information om behörigheter i Google Grupper finns i Om behörigheter.

Inställningarna för gruppbeskrivningen följer här:

Gruppnamn

Skriv ett gruppnamn i fältet Gruppnamn. Du kan söka efter befintliga grupper om du vill ha hjälp att bestämma dig för vilket namn du ska ge din grupp (du bör välja ett namn som skiljer din grupp från andra grupper).

Gruppbeskrivning

Skriv en gruppbeskrivning i fältet Gruppbeskrivning. Beskrivningen ska klart och tydligt ange syftet med gruppen för potentiella medlemmar.

Gruppens e-postadress

Gruppens e-postadress kan användas av medlemmar för att ta emot och svara på inlägg. Som standard genereras gruppens e-postadress baserat på gruppnamnet. Du kan ändra den här standardadressen om du vill ha en annan adress.

Gruppens primära språk

Välj ett språk i rullgardinsmenyn Gruppens primära språk.