Brug applikationsspecifikke adgangskoder, eller lås Captcha op

Hvis du har slået totrinsbekræftelse til og prøver at logge ind på din Google-konto via en enhed, mobilapp eller computerapp, skal du indtaste en app-adgangskode.

Du skal oprette en ny app-adgangskode for hver enhed eller applikation, som du vil bruge sammen med din Google-konto. Hvis du f.eks. både får adgang til din Google-konto via din iPhone og computerapplikationen Picasa, skal du oprette en app-adgangskode for hver af disse.

Hvis du har problemer med at bruge en app-adgangskode på din telefon:

1. Gå til https://accounts.google.com/DisplayUnlockCaptcha i din telefons browser.
  2. Angiv dit brugernavn og din adgangskode, og indtast derefter bogstaverne på skærmen.
  3. Gå tilbage til applikationen, som du prøver at få adgang til, og angiv din applikationsspecifikke adgangskode.