Brug ASP, eller lås captcha op

Hvis du har slået totrinsbekræftelse til og prøver at logge ind på din Google-konto via en enhed, en mobilapp eller en computerapp, skal du indtaste en app-adgangskode.

Du skal oprette en ny app-adgangskode til hver af de enheder eller apps, du vil bruge sammen med din Google-konto.

Hvis du har problemer med at bruge en app-adgangskode på din telefon:

1. Gå til https://accounts.google.com/DisplayUnlockCaptcha i browseren på din telefon.
  2. Angiv dit brugernavn og din adgangskode, og indtast derefter bogstaverne på skærmen.
  3. Gå tilbage til den app, du forsøger at få adgang til, og indtast din app-adgangskode.